Sød kartoffel i forklædning

Alt det du laver udenfor træningscenteret

moves-flat

Jeg er ved at blive ret glad for min Fitness World app, som noget nyt integrerer app’en Moves, som kan tælle skridt, kilometer og minutter du bevæger dig over dagen. Jeg bruger skridttælleren på arbejdet, især på hviledage er det sjovt at se, hvor meget jeg egentlig bevæger mig, selvom jeg ikke besøger træningscenteret. Moves koster 19 kroner, hvilket er en helt fair pris i forhold til hvor meget jeg bruger den.

Læs mit tidligere indlæg om Fitness Worlds nye app her.

2 kommentarer

  • Anna

    Glæder mig til at få en ny iPhone, så jeg kan få den afprøvet! Har en iPhone 4, som jeg ikke har turde opdatere til ios 7 og Moves kræver desværre ios 7 eller nyere… 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er bare super god! Er overrasket over hvor hurtigt den registerer om man cykler, går eller løber 🙂 Jeg bruger den dog ikke længere, da den slugte alt for meget strøm på min mobilos :-/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sød kartoffel i forklædning