Sorg i sorgen / Yderst personligt indlæg

Fuck Jante

[videofyme id=”5129391″ class=”aligncenter”]

 

Ja jeg sagde det. Fuck Janteloven. På baggrund af dette indlæg. Det er ikke så tit at jeg er direkte stolt af mig selv, men det var jeg forleden dag, da min veninde Cathrine og jeg boxjump’ede derudaf. Har du endnu ikke prøvet, så gør dig selv den tjeneste og prøv det af. Det er virkelig grænseoverskridende, men det er en genial måde at presse dig selv på og ikke mindst opnå en succes oplevelse og en masse selvtillid. Og succes er altså vejen frem, hvis du ligger meget energi og tid i din træning – det skal altså være sjovt indimellem.

Og det er muligt for alle at hoppe højt og her taler jeg af erfaring. Jeg er 164 cm “høj”, og kan hobitten hoppe 1 meter, så kan alle!

Start med den laveste skammel og øg langsomt højden – det behøver ikke ske på én dag. Cathrine og jeg hoppede ikke så højt de første par gange, men en dag hvor videoen er optaget, var den der bare.

Og jeg var ikke til at skyde igennem hele den dag. Og så er videoer altid et godt bevis når nu ens kæreste ikke helt tror på en..

INSTAGRAM FACEBOOK BLOGLOVIN’

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorg i sorgen / Yderst personligt indlæg