Udrensning / Epsom salt

Mine motivationsbukser / Tøj du kan bo i

sayskyy

Nyt tøj – ny motivation. Dén virker hver gang. Som forleden da jeg var forbi Sportsmaster og købe en spritny Nike trøje (som jeg har på, på billedet). Jeg skulle træne om aftenen den dag og jeg orkede ikke, jeg prøvede hele dagen at finde på undskyldninger for ikke at træne. Så snart jeg fandt og købte trøjen kom motivationen frem.

Ligeledes virkede mine nye tights herfra på min manglende motivation. Jeg træner altid i sort tøj, jeg har aldrig været til hverken neon, pang eller spraglede farver (selvom min mor forgæves har prøvet). Men efter en oprydning i mit træningstøj så jeg, hvor meget sort tøj jeg egentlig ejer. Derfor er sættet (tights og hoodie) noget helt andet – og jeg er vild med det! Det er ikke neonfarvet, det er ikke pangfarvet, det er som sådan ikke spraglet, men det er da noget andet end sort i sort. Det er svært at se på billedet, men bukserne er dækket af små fine stjerner, som er meget diskrete. Just the way I like it.

Hoodien bruger jeg også til hverdag, den er rar at tage på efter træning, hvis du som jeg bedst kan lide at bade derhjemme og godt kan nå at blive kold, inden du kommer hjem.

Min veninde og faste træningsmakker Cathrine sagde forleden: “hva.. træner du slet ikke i dine sorte tights mere?“. Og nej. Ikke lige for tiden. Så snart jeg har trænet i mine nye tights vasker jeg dem hurtigst muligt, og så snart de er tørre, hopper jeg i dem igen. Kender I ikke det?

Mit bedste tip til ny motivation: nyt tøj. Træner du meget kan du, efter min mening, godt investere i noget nyt, flot, velsiddende og praktisk træningstøj. Det er trods alt mange timer om ugen du skal have det på – og jeg vil altså gerne føle mig lækker, også selvom jeg sveder, pruster og er rød i hovedet.

Hvad er dit bedste motivationstip?

sayskyffff

Husk at du også kan følge med på facebook, instagram og bloglovin’ og husk at du kan få 20% hele februar her og fri fragt på MK olie her.

1 kommentar

  • Hvor har du ret! jeg har også lige investeret i et par lange Nike Pro’er – og gud hvor er de altså bare fantastiske! Elsker elsker elsker nyt træningstøj!!! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udrensning / Epsom salt