Sent mandags tip + Give away

Perfekt snack

IMG_3194Jeg er blevet bedre til det med mellemmåltider og snacks. Jeg har altid været god til at få en madpakke med mig, men mellem måltiderne blev jeg ofte desperat og spiste det der lige var i nærheden, hvilket for det meste var rugbrød eller bananer. Lidt kedeligt i længden. En af de første gange jeg besøge min diætist Gitte fra altid-slank, talte vi om hvor vigtigt det er at holde hjernen kørende hele dagen, altså 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider. Det var mellem frokost og aftensmad at jeg ofte faldt i og enten gik rundt og var sulten eller høvlede rugbrød ned. Nu er det blevet en vane for mig at planlægge hele min dag, så jeg får snacks og mellemmåltider med mig på arbejde. Jeg er blevet glad for nødder, som jeg gerne spiser 60-70 gram af hver dag. Gode omega fedtsyrer (som virkelig har gavnet min hud!), god mæthedsfornemmelse og nødder stiller den lille lækkersult rigtig godt. Især med et stykke mørk chokolade.

Derfor bliver det oftest til nødder herfra og mørk chokolade, så mørk som mulig! Det er lykkes mig at finde en chokolade på 92%, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Pak det om aftenen, så sparer du tid om morgenen. Det kan godt være lidt krævende i starten, men det betaler sig virkelig! Jeg sparer tid om morgenen fordi jeg har forberedt mine måltider til dagen efter og jeg kan samtidig glæde mig til, hvad jeg skal spise.

Har du ideer til mellemmåltider, som kan tages med på farten, så tag mig endelig på instagram, du finder mig her. Husk også at du kan følge med på facebook og bloglovin’ ♥ Husk også at du lige nu kan vinde kosttilskud fra Longo Vital – find konkurrencen her!

13 kommentarer

 • Jeg er selv kæmpe fan af mørk chokolade:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lækkert at du har mellemmåltider som en del af din plan og særligt når de ser så lækre ud som på billedet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er den mørke chokolade på 92% fra Toms? Eller er det et andet brand, som du har lyst til at afsløre? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes at chokolade begynder at smage grimt når der er mere end 70 % I. –

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hvor har du fundet 92% mørk chokolade? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Mørk chokolade er det bedste 😀 Spiser det hver dag uden undtagelse 🙂 Må jeg spørge om hvilken chokolade på 92 % du spiser og hvor du har købt den? 😀 Lyder nemlig lige som noget for mig 😀 Kh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hvad er det for en 92% chokolade du har fundet?? Er lidt nysgerrig da jeg selv er på jagt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mathilde!

  Hvor ser det bare lækkert ud. Det fik mig lige op på dupperne. Sund, men stadig lækkert!

  Tak for det!

  Knus fra mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser da virkelig også lækkert ud! 🙂

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nadja jensen

  Uh , hvor skal jeg også bare være bedre til at spise mellem måltider. Jeg har en tendens til at prøve at springe dem over, for at spare de ekstra kalorier.. Men det er så dumt, for mit blodsukker falder helt i bund og i værste fald, så ender jeg bare med at falde i og spise dobbelt så meget, som så ender ud i at jeg får det dårligt. Nåååå nok om det! 😀 Hvor finder du 92% chokolade henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Når du nu teaser for den, så bliver du nødt til at afslører hvor den mørke(!) choklade kommer fra! Den bliver ikke bitter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Bliver den ikke meget bitter? Men jeg bruger selv tricket med en lille håndfuld nødder og et enkelt stykke mørk chokolade i madpakken, det er genialt! Derudover sætter jeg altid lidt tid af i weekenden til at forberede sunde snacks til ugen, som jeg kan tage med i madpakken som mellemmåltider – det bliver for det meste en eller anden form for müsli/proteinbarer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sent mandags tip + Give away