App anbefaling - personlig træner på mobilos

Pilates CPH /TRX

DSC_0016

Fik du læst mit indlæg hvor hende her og jeg besøgte TRX CPH?

Jeg er blevet ret overrasket over, hvor vild jeg er blevet med konceptet og hvor effektivt det er. Mavemusklerne nærmest tikker om at komme frem i lyset efter få timer med TRX’en, prøv det før din veninde ☺

Er du så heldig at have en TRX til fri afbenyttelse i dit træningscenter, kommer der her nogle af de øvelser som jeg er vilde med lige nu og som måske kan inspirere dig:

trx1done

Denne kalder jeg Spred stængerne – nok mest fordi jeg er ret pervers, men også fordi jeg godt kan lide at kalde en spade for en spade, for du skal altså sprede benene i denne øvelse. Som udover at aktivere dine balder også er god for din core. Sørg for at armene er under dine skuldre, spænd godt op mellem skuldrebladene, kig lige ned i underlaget, nakken skal være på linie med din rygsøjle. Spred benene så meget du kan, uden at din bagdel og lænd bevæger sig særlig meget, hold benene ude og saml – gentag 8-10 gange, kom ned og hvil og gentag igen. Den kan du mærke dagen efter!

 

trx2done

Den her kalder jeg ikke noget, for jeg ved at den hedder (noget så kedeligt) som mountain climbers. Hold samme udgangspunkt som første øvelse, træk skiftevis dine ben til brystet, øg tempo – så længe du kan holde bagdel og lænd oppe og i ro. Øvelsen er igen god for din bagdel, din core og ikke mindst din balance.

Læs mere om TRX CPH her. Flere øvelser coming up – hvis I altså gider se dem?

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’ 

4 kommentarer

 • Louise

  Jeg træner TRX hver anden dag og kan for første gang I mit liv ane mavemuskler. Jeg er vild med det! Så kom endelig med flere øvelser 🙂
  Jeg søger ofter på hashtag TRX på instagram og finder mange fede øvelser. Tak for god en god blog og inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  FEDT, vil meget gerne have flere øvelser. Min kæreste har selv lavet sådan en udfra videoer på youtube, de er nemlig ret dyre, så til os på SU, så er det en del billigere og vist ikke så svært at lave selv – måske ikke helt så holdbare, men den han lavede har nu holdt i 6 måneder 🙂 Dog har jeg ikke brugt den ret mange gange, da jeg manglende inspiration som pige, så ville være mega fedt med flere øvelser – TAK.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jaa!! Meget gerne flere TRX øvelser – det er til kæmpe inspiration 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Yeah, jeg er også klart på tema ‘flere TRX øvelser’ . Jeg bruger det selv i mit træningscenter et par gange om ugen, og det er simpelthen så god core træning, at man tror det er løgn. Mine øvre mavemuskler er nu synlige efter et halvt års TRX, men jeg mangler stadig at få ordentlig fat i de nederste mavemuskler.
  Har du nogle gode TRX øvelser for de nederste mavemuskler, samt biceps? TAK 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

App anbefaling - personlig træner på mobilos