Søde Lasse fra Grød / groed.com

Udrensning / Epsom salt

DSC_0285

Fodbad. Ét af mine nytårsfortsætter var at fodbade mindst én gang om ugen. Det har jeg næsten holdt. Jeg plejer at bruge almindelig køkkensalt i det varme vand, det har den bedste virkning for mig. Efter fodbadet smører jeg min fødder ind i mandelolie, tager skisokker på og sover med dem natten over.

Da jeg forleden besøgte min lokale helsekostforretning, faldt jeg over epsom salt, som jeg igennem flere år har hørt rigtig godt om. Epsom salt skulle lindrer tør, irriteret hud og virker muskelafslappende – hvilket er rigtig rart når nu jeg har fået løbe-fødder. Mere om det højt delikate emne senere.

Find mig på instagram, facebook & bloglovin’ og husk at du i hele februar kan få hele 20% her og fri fragt på MK olie her.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde Lasse fra Grød / groed.com