Box jump / Hvor tit overskrider du dine grænser?

Valentines / Spis dig igennem dagen

the-notebook-3-rachel-mcadams-and-ryan-gosling-1440667-2560-1708

Jeg dyrker egentlig ikke Valentines, efter min mening er denne dag blevet så hypet, fordi der skal sælges så mange blomster, chokolade og undertøj som muligt. Og for at have en undskyldning for at knalde. Hvilket jeg dog ikke er udpræget modstander af.

På trods af min meget lille tro på dagen, har jeg alligevel fundet nogle opskrifter der passer til formålet – nemlig lyserød mad. Lyder lidt klamt, det er det ikke. Og det er ikke candyfloss.

DSC_0282 DSC_0283

Pink falafler – find opskriften her. Server dem med en lækker grøn salat med ristede pinjekerner og en god olivenolie, et groft brød og en dressing af skyr og med friske krydderurter.

IMG_4204

 

Fik denne dessert da jeg var til middag hos Umahro. Den er simpel, den er sund, den smager fuldstændig vidunderlig. Smagen overraskede mig virkelig. Du skal bruge 600 gram frosne bær (f.eks. hindbær og blåbær), 8 kakaobønner (eller ren kakao), 1 dl. kokosmælk, ½ appelsin med skal (øko), lidt vaniljepulver, lidt kanel. Det hele skal stavblendes eller køres igennem minihakkeren til det har iskonsistens. Du bliver afhængig når du først har smagt det. Jeg spiser det TIT! I denne opskrift er der til 4 store portioner. Det kan ikke gemmes, da det vil danne iskrystaller. Så du bliver nødt til at spise det med det samme..

Jeg håber at I får en dejlig Valentine, kæreste eller ej, date eller ej.

INSTAGRAM FACEBOOK BLOGLOVIN’

 

 

4 kommentarer

 • De ser lækre ud de pink falafler:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hej, hvor meget kakao putter du i, hvis det er kakao pulver? Og presser du en halv appelsin og river skallen eller hvordan? Det er vildt lækkert ud, vil gerne lave det i aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helse Matilde

   Du kan putte hele appelsinen i hvis den er øko, ellers kun saften. Kakao mængden kan du smage dig frem til – hellere for meget end for lidt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt billed fra en af mine absolutte yndlingsfilm – som kræver store mængder køkkenrulletil at opsluge den flod af tårer, der altid flyder hen mod slutningen af filmen :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Box jump / Hvor tit overskrider du dine grænser?