Come on / Give me a break!

Årh så lad da vær’!

46696_10151224984117191_203266897_n

Jeg er (som bekendt) ret aktiv på de sociale medier, især instagram har vundet mit hjerte. Det er en super nem måde at mini blogge på – og så elsker jeg at se hvordan andre træner, spiser sundt og så videre.

Jeg har på det seneste set flere piger der skriver, at når de oplever en lækker sult, spiser de tyggegummi i stedet – det skulle tage den værste trang. Og så bliver jeg sku lidt harm. For det virker altså helt utrolig latterligt at skulle spise et stykke tyggegummi, fordi man gerne vil undgå at tage på af chokolade, kage eller slik. Come on! Kedelig tendens synes jeg.. Har du lyst til at spise noget lækkert så gør det dog! Livet skal sku ikke være så stringent og kontrolleret. Spis kage for satan!

Surt opstød nummer 2 i denne uge – se eventuelt næste indlæg, så forstår du. Jeg er IKKE mavesur, men sommertider skal jeg altså bare have luft!

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

10 kommentarer

 • Johanne

  Jeg tror lige, jeg blev en smule forelsket i dig 😀 😉 Det er så rigtigt – spis nu bare noget kage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor har du ret, og noget helt andet er så, at man faktisk skulle blive mere sulten af at tygge på tyggegummi, og så forsvinder hele idéen vel lidt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  ” Har du lyst til at spise noget lækkert så gør det dog! Livet skal sku ikke være så stringent og kontrolleret. Spis kage for satan!” Det er bare lidt åndssvagt at sige, hvis man måske har lyst til sødt relativt ofte og gerne vil leve efter en sund kost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Det er befriende med en holdning som din, Matilde 🙂 Jeg gør alt for at lære mine børn at spise sundt og varieret og derfor er madpakkerne spækkede med frugt, grøntsager, nødder og tørret frugt – samtidig skal der også være plads til fx. slik til Disney Sjov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Gr

  TAK for at skrive sådan et indlæg. En del af målgruppen/modtagergruppen for blogs som denne har brug for at høre det. Samtidig også en reminder til mig selv. TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Altså ja.. Men hvis man har lyst til kage hver dag, er det vel godt nok at prøve at stoppe den craving på forskellige måder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helse Matilde

   Jeg har vist ikke skrevet hver dag? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Var også bare et eksempel. Men jeg er enig i at alting ikke skal være alt for strengt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Måske lidt strengt at dømme så hurtigt. Hvis man har cravings 20 gange om dagen og man prøver at tabe sig/spise sundt, er det sgu nok ikke en særlig god idé “bare” at spise den kage. Normalt synes jeg du har en rigtig positiv indstilling til alting, og jeg er helt med på at man ikke skal være fanatisk. Det her indlæg var lige hårdt nok, du dømmer lidt for hurtigt i denne situation synes jeg. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helse Matilde

   Jeg skriver ud fra mit eget synspunkt, og jeg har aldrig oplevet at have sukkertrang 20 gange om dagen. Jeg mener bare at man generelt ikke skal hoppe på mærkelig slanketips, men spise kage engang imellem, så det hele ikke bliver for surt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Come on / Give me a break!