Når bagdelen er en fordel

Bananis / Ice without creme

banana-ice-cream-5Har du endnu ikke prøvet at lave en omgang bananis – så er det NU! Du går virkelig glip af noget, og er du en isgris som jeg, så kan du godt komme igang. Alt du skal bruge er en stavblender eller en minihakker og frosne bananer.

Tag den frosne banan ud af fryseren og lad den ligge ude i et kvarters tid, så bliver den lidt nemmere at få cremet. Du kan også skære bananen i skiver inden du fryser den ned, så kan du lave isen med det samme. Stavblend eller kør banan igennem minihakkeren til den får den rette konsistens, det tager et par minutter. Nu har du “basen”, så kan du røre nærmest alt i, prøv f.eks.:

  • peanutbutter,
  • groft hakkede nødder,
  • friske eller frosne bær,
  • groft hakket chokolade,
  • røre rismælk i for en tyndere konsistens,
  • frysetørrede bær,
  • kakaonibs,
  • fyld bananisen i pandekager, på vafler eller i musliskåle,
  • granola
  • putte den i din smoothie.

 

Har du andre forslag til bananisen? Har du prøvet den og hvad synes du? Husk forresten at du lige nu kan vinde 10 x træning hos TRX CPH – læs mere og deltag her.

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

 

10 kommentarer

  • Marie-Louise

    Min yndlingskombi (for tiden) er banan, peanutbutter og kokosflager – mums! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ved du om den kan laves på ismaskine, eller bliver det for omstændeligt i forhold til stavblender? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mums! Jeg elsker også bananis og har altid et par frostne bananer i fryseren 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhm det smager simpelthen fuldstændig fantastisk!! Man bliver overrasket over, at man kan få smagen og konsistensen af flødeis helt uden fløde og sukker.

    Jeg har et par gange smeltet lidt mørk chokolade i lidt fløde og blendet det med overmodne bananer (ikke frosne) og så fryse det ned som ispinde. Sønnike på 3 år elsker dem og moderen kan give dem med god samvittighed 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    Jeg har ikke prøvet bananis, men tror da jeg skal prøve det. Jeg laver indimellem is til min datter og jeg af banan, frosne jordbær og skummetmælk – det er ret lækkert!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Det er SÅ godt! Næste gang vil jeg dog prøve at lave den med kokosmælk 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det smager også ret godt, at blende den frosne banan med chokolade protein pulver 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var godt nok den bedste is jeg har smagt til dato! Jeg er vildt imponeret! – Jeg blandede lidt soya yoghurt i, en tsk peanutbutter og et lille drys hakket chokolade. MUMS!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

    Det lyder mega lækkert og skal helt sikkert prøves snart! Har indtil videre kun prøvet at spise frosne bananer som de var fra fryseren, det er nu også godt 🙂
    Skal de blendede bananer (plus evt. andre tilsatte lækkerier) fryses igen bagefter eller spises det med det samme?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Sofie Noltensmejer

    Det er såååå lækkert med en klat skyr og en tsk lakridspulver!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når bagdelen er en fordel