Bananis / Ice without creme

Gear love

sie2-sport-headphones_pr14056_2

 

Jeg er ikke en smykkepige, en modepige eller en pige der går særlig meget op i, hvordan mit hår sidder – knold er bare så nemt klokken 7.00 om morgenen?

Til gengæld er jeg en gear pige, hvilket min søde kæreste har opdaget for længe siden. Da han gav mig mine Bose høretelefoner var jeg lige ved at græde af glæde – man er vel en smule materialistisk. De er the shit og hvis du, som jeg, er afhængig af musik mens du træner, så bør du investere i høretelefoner fra Bose. Lyden er fabelagtig, høretelefonerne bliver siddende i ørene trods blæst, bevægelse og sved. De er behagelige at have i ørene, de kan faktisk næsten ikke mærkes og så er den pæne (hvilket jeg, overraskende nok, går højt op i). Jeg elsker mine Bose høretelefoner og de er klart én af mine gear favoritter.

Hvad er dit yndlings trænings gear?

Indlægget er IKKE sponsoreret! Min Bose er købt i Elgiganten.

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

2 kommentarer

  • Maria

    De er simpelthen så lækre de høretelefoner! Min far har et par, som jeg hapser hver gang jeg kan kommer til det, men har ikke lige investeret i et par selv endnu 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De ser fede ud. Hvad bruger du som musikafspiller? Jeg er simpelthen ved at gå til over dårlig lyd, når jeg træner, og det er lidt demotiverende.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananis / Ice without creme