Speltgrød med jordbær & mynte

Hvorfor det er en dårlig ide at træne

DSC_0880 DSC_0882 flere timer i træk.

Har du meldt dig på to hold i træk? Jeg har. Og jeg gør. Fordi jeg virkelig godt kan lide at træne, men det er faktisk ikke en særlig god idé.

Fordi dette kan og for det meste sker: I første time tænker du: “Jeg har to timer så jeg slapper lidt af nu“. Og i den sidste time tænker: “Jeg har trænet i to timer så det er ok at jeg ikke giver mig 100% nu“.

Træn mere effektivt, kom ud af din comfort zone, pres dig selv og yd i alle 60 minutter du træner. Du sparer tid – brug den tid på at sove lidt længere, nyd morgenmaden, kom hurtigere hjem fra træning og smæk benene op med god samvittighed.

Efter jeg har mødt Rasmus, min personlige træner, har jeg oplevet på egen krop at én times træning kan være mindst ligeså effektiv og hård som to. Mindst! Dermed ikke sagt at to timers træning er forbudt. Selv elsker jeg at træne på hold, gerne flere af gangen, f.eks. hvis jeg har god tid i weekenden og gerne sammen med mine veninder, så får vi både trænet og sludret. Perfekt kombination!

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Speltgrød med jordbær & mynte