Tomatsovs - så lav det da selv

Nøddesteg version 2

DSC_0198Til min fødselsdag fik jeg en lækker vegetarisk kogebog af min søde kollega Inger. Jeg har allerede fået lavet en del af opskrifterne allerede, forleden lavede jeg denne vegetariske steg. Som jeg ikke kunne stoppe med at spise af. Der er til 4 portioner og du kan fryse nøddestegen ned.

Du skal bruge:

2 skefulde smør,
2 fed hvidløg,
1 stort løg,
50 gram pinjekerner,
75 gram hasselnødder,
50 gram valnødder,
75 gram pinjekerner,
100 gram groft daggammelt brød,
1 æg,
2,5 dl. vand,
1 bouillonterning,
salt og peber.

Sådan gør du:

Hak løg og hvidløg fint og steg det i smørret. Tag gryden af komfuret. Rist nødderne på en middelvarm pande. Hak pinjekernerne og hasselnødderne groft i minihakkeren. Rør nødderne og løg sammen i gryden og tilsæt brødkrummerne, æg og bouillonvand. Rør det hele godt sammen og fordel massen i en lille rugbrødsform. Bag stegen ved 180 grader, eller indtil den er gylden og gennembagt. Spis nøddestegen med kartofler, grøn salat og en tranebærsauce (tranebær, sukker, rødvin og lidt kanel). Min kødspisende kæreste er stor fan af nøddestegen, som jeg har skrevet om før. Jeg skal spise den juleaften, det er jeg nok den eneste som skal, men så har jeg den helt for mig selv. Se min første version på nøddesteg her.

INSTAGRAM FACEBOOK BLOGLOVIN’

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomatsovs - så lav det da selv