Nøddesteg version 2

Se videoen og vind en storbyferie for 2 til en værdi af 50.000 kroner

kampagne

Dagdrømmer for tiden om at sælge hus, bil og alt andet og rejse langt væk med min kæreste. Tror slet ikke at jeg tør, for jeg er noget af en tryghedsnarkoman, men jeg bruger lang tid på at planlægge, organisere og ordne.. i tankerne altså. Indtil videre tror jeg bare at jeg hopper med i konkurrencen om en rejse for 2 til en værdi af 50.000 spir. Dét ku’ jeg godt trænge til.. Sol, vand, drinks, frihed, fritid, kærlighed.. Se videoen og deltag i konkurrencen: 

Indlægget er sponsoreret.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøddesteg version 2