2 vindere

Små bitte bryster

DSC_0492

Dem får I sku’ ikke at se  ;) Ikke desto mindre så har jeg et had/kærlighedsforhold til min barm – eller mangel på samme. For de har faktisk mere eller mindre forladt min krop, siden jeg er begyndt at træne mere seriøst. Engang (inden jeg trænede og levede ret usundt og totalt inaktivt) havde jeg en fin barm, en god håndfuld populært sagt. De er svundet ind. Sådan er det når man taber fedt og man er (desværre) ikke selv herre over, hvor det forsvinder. Jeg er en lille, slank pige så det er ikke fordi de ikke passer til min krop, men jeg kan godt savne min “gamle” barm. Omvendt ville det også se skørt ud med store bryster til mig, jeg tror ikke min krop kan bære dem. Ikke bogstaveligt talt..

Jeg har aldrig været til store bryster, det kan da godt være pænt, men jeg synes generelt at små bryster er flotte. Men jeg kan godt blive træt når jeg ser mig selv i sports bh og jeg er flad som et bræt.

Jeg er dog tilhænger af at elske sig selv, som man nu er. Og jeg prøver virkelig at efterleve det selv. Jeg kunne derfor ikke finde på at få fyldt noget i mine bryster, det tør jeg simpelthen ikke og jeg ville ikke være tryg ved det. Tænk hvis jeg nu vågnede op med Linse barm! Dertil mener jeg også at det er svært at lære/vise andre (f.eks. mine fremtidige børn) at elske sig selv om man er, hvis jeg selv har silikone i brysterne.. Dét hænger bare ikke sammen i min verden?

Men jeg har også respekt for piger der vælger den løsning, for livet er for kort til at gå over være ked af, at ens bryster ikke passer til ens krop. Og jeg kender da også piger som er blevet glade og har fået mere selvtillid af, at få ordnet deres bryster. Så jeg er hverken for eller imod silikone, saltvand og hvad man ellers kan få sprøjtet i sin krop, det er bare ikke noget for mig. Hvad synes du?

Min kæreste er heldigvis en numse-mand (ja jeg skrev det), og efter en milliard squats er han vist ret tilfreds..

Det kan være at du tænker, at du har læst om dette før, på denne blog. Indlæggene ligner også hinanden meget – det må jeg erkende. Mit indlæg skrev jeg allerede i januar – jeg planlægge altid indlæg flere måneder frem, så kører bloggen bare og jeg har tid og ro til at få nye ideer og inspiration. Og så er Camilla, som jeg, en meget aktiv pige, så det er ikke underligt at vi oplever det samme med vores kroppe. Læs hendes indlæg, det er rigtig godt!

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

10 kommentarer

 • Emmalie

  Hvor synes jeg det er et godt emne, at sætte lidt ekstra fokus på!
  Jeg har det PRÆSIS på samme måde som dig, jeg synes man skal elsker og respektere sin krop som den er, for hvordan skal man sige til andre de skal være glade for den de er, hvis man selv er blevet lavet om pga. diverse operationer? Jeg er godt tilfreds med “det jeg har” og selvom det da kunne være fedt nok en aften i byen og have en flot nedringet kjole på, der viser lidt barm – så er der sgu nogle gode fordele ved en mindre barm – synes jeg! Men dertil respekt til dem som føler sig bedre tilpas, hvis de får ændret nogle ting. – Dejligt indlæg til debat, mange tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Dejligt med sådan et personligt indlæg, selvom jeg godt har læst Camillas også. Men jeg synes nu langt fra, at det er “underligt” at I netop skriver om det samme, da det kun vil være med til at få sådan en som mig til at føle mig “normal”.
  Før i tiden da jeg ikke trænede havde jeg også en ok god håndfuld barm, men efter jeg er begyndt at træne seriøst (for ca. 2 år siden), så er mine bryster forsvundet ind til ingenting. Hvis jeg skal være helt ærlig, så troede jeg kun det var mig der døjede mig det problem, da jeg altid synes at se piger med ret så store bryster i mit træningscenter, men måske de har fået gjort noget ved problemet.. Who knows.
  Alt andet end lige synes jeg i hvert fald det er befriende at der bliver sat fokus på emnet, da jeg tror mange piger som træner styrketræning og hård motion, sidder i samme situation. Så tak for at bringe det på banen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg er i første omgang også tilhænger af, at man skal holde af sin krop og sig selv, som man er – for man vil altid have ting, man ikke er glad for og alle kan finde “fejl” hos sig selv. Jeg er dog en (af mange) piger som har fået større bryster, fordi jeg virkelig havde ønsket det i lang tid. Jeg researchede i flere år omkring ALT, så jeg var sat 110 % ind i det hele… Jeg gjorde det kun for min egen skyld og har heller ikke fået lavet en voldsomt forstørring – ingen har lagt mærke til det, udover mig selv 🙂 Jeg er meget glad for det idag, og ja, jeg har da andre ting ved mig selv og min krop som jeg er utilfreds med, men det skal jeg bare lære at leve med… Man vågner jo ikke op efter operationen og så er hele ens verden ændret 😉 Jeg synes klart at skønhedsoperationer, botox behandlinger mm er pænest, hvis det blir lavet naturligt og når det ikke tager overhånd… Så er det virkelig noget man ønsker, og noget som irriterer én i sin hverdag – så gør noget ved det:) Men selvtilliden og lykken sidder altså ikke i brysterne – man skal ikke forvente at blive lykkeligere, bare af den grund..:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kutter

  Jeg er også en numse mand!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du er en sej sej rollemodel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kutter

  Jeg er også en Numse mayn.. kan du ikke finde en numse til mig Tilde? :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg kunne ikke lade være med at tænke ; bare der så fandtes squats til babserne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg har selv “mistet” mine bryster efter 12 kg. er røget af min krop og jeg er begyndt at træne hyppigt. Jeg har i lang tid tænkt, at jeg skal elske mig selv som jeg er, men her det sidste stykke tid har jeg set en drengs overkrop i mit spejlbillede, og det bryder jeg mig bestemt ikke om! Jeg bliver ked af det og vil gerne have min kvindelige overkrop tilbage (dog uden al fedtet). Jeg har derfor besluttet mig for en bfo (brystforstørrende operation) som jeg skal have tirsdag den 25. marts. 8 dage!!! Say what. Jeg har talt meget med kirurgen om, at det skal se naturligt ud, da jeg heller ikke vil vågne op med en Linse barm.

  Godt indlæg!

  /Stephanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk skrevet! Jeg har selv mistet virkelig meget fylde og formmæssigt på min barm siden jeg startede tung styrketræning og det ændrer altså lidt på selvbilledet! Jeg har ligesom dig et lidt ambivalent forhold til det, for på den ene side er de jo stadig en del af mig og de vidner bare om at min krop er blevet meget stærkere, men på den anden side er fyldige bryster bare (efter min mening) super kvindeligt og lækkert at have!
  JEg har stor respekt for kvinder der vælger at gå under kniven, men går ikke selv med de tanker – endnu. Nu er min fedtprocent stadig dejlig høj, så måske skifter jeg mening når den ryger helt i bund 😉

  Fedt du ikke er bange for at tage lidt tabu emner op her på bloggen, ros for at du altid er så ærlig! Det er pisse fedt at læse med og blande sig i de debatter du lægger op til! 😀

  Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg synes at silikone/saltvandsbryster er direkte forkert. Hvis ingen fik lavet noget, og alle elskede sig selv helt som vi er skabt….. Så var vi alle ens 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 vindere