Umahro's kugler

Lufthansa Anywake – Sponsoreret video

whatsonmyiphone

Telefon afhængig? Jep. That’s me. Min iphone bor i min hånd og sådan har jeg haft det i mange år. Min mor griner stadig af at jeg sov med min første Nokia 5110 i hånden, helt tæt på kinden hver eneste nat. Jeg elsker min telefon og jeg elsker alt det den kan!

Lufthansa har lavet den sjoveste app – og den er altså virkelig værd at prøve af! Du stiller din alarm igennem app’en, men i stedet for at telefonen kimer på almindeligvis, vækker den dig med lyde fra alverdens storbyer – du kan kun slukke alarmen ved at gætte hvilken by alarmen gengiver. Gætter du rigtigt scorer du rabatter på rejser – gætter du det ikke, får du chancen igen morgenen efter.

Du kan se videoen nedenfor og se om app’en er noget for dig – jeg er allerede ret glad for den og jeg synes mine morgener starter lidt bedre. Du kan læse mere her. Hvordan lyder din yndlings by?

 

 

Sponsoreret indlæg

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Umahro's kugler