Teenage love / COVER

På vej til træning

IMG_5937

Når jeg pakker træningstasken sørger jeg næsten altid for at jeg har noget spiseligt med mig. Det gælder faktisk over hele linjen – jeg pakker sjældent en taske uden en banan, en bar eller nogle nødder er med. Jeg hader at være sulten, særligt hvis jeg intet kan få at spise.

Jeg har været så heldig at få lov til at smage en masse forskellige af Allevo’s barer og shakes, min favorit i øjeblikket er baren med havsalt, mandler og chokolade. Den er virkelig lækker. Du kan se alle varianterne her. Barerne giver en god mæthedsfornemmelse, de smager godt og de er praktiske at have med sig rundt i en travl hverdag. Jeg har for nylig haft en bar med i biografen (i stedet for de obligatoriske popkorn) og det fungerede rigtig godt!

Jeg var i påsken på kærlighedsferie med min søde kæreste, hvor vi tog herhen. Der havde jeg sørget for at pakke nogle barer med mig. Jeg spiste blandt andet en halv inden jeg, tidligt morgen, løb 10 km i de svenske skove. Det var ret praktisk, for jeg var sulten og morgenmadsrestauranten var endnu ikke åbnet. Men med en halv bar kunne jeg snildt løbe mig en tur, hoppe i bad og så går ned og spise morgenmad.

Jeg har før skrevet om barene og hvordan jeg bruger dem i forhånd til min træning her.

Du har nu mulighed for at vinde lækre produkter fra Allevo – alt du skal gøre er at synes godt om Allevo’s facebook og følge mig på instagram – så er du med! Jeg finder snart en vinder, så skynd dig at deltag!

Husk at du stadig kan deltage i konkurrencen på facebook – hvor du kan vinde startnumre til Alt for Damerne løbet, løbetrøje, picnickurv og goodiebags. Du kan også finde Allevo på instagram og få en masse gode tips til en sundere hverdag, find dem her.

Hvad har du i din træningstaske?

Sponsoreret indlæg.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teenage love / COVER