Løb nu bare for faen

Samarbejde med Allevo

allevo

Jeg har været så heldig at indgå i et samarbejde med Allévo, som nok mest er kendt for deres slankeprodukter. Deres produkter indeholder få kalorier, baren på billedet ovenfor indeholder f.eks. kun 200 kalorier. Det er nu ikke derfor jeg er indgået i samarbejdet med Allévo – jeg tæller aldrig kalorier, jeg spiser meget som jeg har lyst til og jeg har ikke brug for at tabe mig. Men især barene er jeg alligevel blevet glad for – fordi de smager godt, den er ikke så meget længere. Jeg har ofte en bar med mig på arbejde eller liggende i min bil, så spiser jeg den når jeg er på vej fra A til B. Hvis jeg træner om eftermiddagen, hvilket jeg tit gør, spiser jeg en halv bar inden og gemmer resten til når jeg er færdig. Proteinindholdet er ret fornuftigt (17 gram pr. bar), derfor fungerer de fint som efter-trænings-snack.

Jeg skal d.1 juni løbe Alt for Damerne løbet, så jeg er begyndt at løbe lidt mere end jeg plejer, bare så jeg er lidt forberedt. I forhold til min løbetræning fungerer en bar super godt: ½ før, ½ efter træning. Den stiller lige den lille sult, holder mig mæt, uden at jeg er proppet og så er det rart at se frem til lidt lækkert efter træningen.

Jeg er også blevet ret glad for den laktosefri cafe latte, som jeg ofte blender med knust is – jeg glæder mig allerede til at nyde den i sommervarmen!

allevokaffe

Allévo har en sej konkurrence kørende lige nu, så vil du tage det første skridt mod en sundere og mere aktiv livsstil, så kan du læse mere her. Du kan faktisk lige nu vinde 2 startnumre, løbetrøjer, picnicbokse og goodiebags her og læse mere om Allévo her.

Du kan følge mit samarbejde med Allévo, min løbetræning (og meget andet) på min instagram, som du finder her og få andre tips på Allévo’s instagram her.

Indlægget er sponsoreret.

2 kommentarer

  • Spændende samarbejde, det vil jeg helt sikkert følge med i! Jeg er faktisk Allevo jomfru, da jeg altid har været lidt skeptisk overfor diverse måltidserstatninger og egentlig set dem som slik med en masse kunstigt i, men jeg må indrømme at den opfattelse langsomt er ved at blegne jo mere viden jeg får om produkter såsom Allevo. Som en snack på farten eller hurtigt supplement til træning, lækkersult eller lignende, der kan de jo faktisk være ganske lødige! 😀

    Anna – wonderwomanwannabe.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise H

    wauw hvor ser du godt ud på sidste billede!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løb nu bare for faen