Kvinder der er lede ved hinanden

Sure tæer

Marathon_med_Malou__685533a

Elsker alle mine sportssko – knap så meget lugten. For de lugter! Især når man som jeg sveder som et svin under træning. Jeg vasker mine sko ofte, det er smart at nærmest alle sko kan ryge en tur i vaskemaskinen nu om dage! Men der er også andre gode råd hvis dine sko også stinker:

Natron: Fordel en stor spiseske natron inde i skoen, lad dem stå natten over og støvsug dem dagen efter eller tag sålene ud og bank dem godt. Det tager den værste lugt og er en god løsning hvis dine sko ikke kan tåle at komme en tur i vaskemaskinen.

Tør din sål: Når du har trænet er det en god ide at tage sålene op af skoene og lægge på en radiator, så bliver de helt tørre. Træner du meget er det smart at have 2 par sko du kan veksle imellem, så tørre skoene helt. Det er mikroorganismer der får skoene til at stinke og de elsker at være på fugtige steder (læs: dine svedige sko!).

Frys: Put dine sko i fryseren natten over, de bakterier som får dine sko til at lugte dør i frosten. Du kan faktisk putte dine sko i fryseren så ofte du har lyst, det forlænger skoens levetid.

Hvad gør du ved stinkende sko?

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

4 kommentarer

 • Sarah

  Jeg har samme problem specielt med mine Five fingers.
  På alun.dk har jeg købt en Zebla lugtfjerner, som jeg faktisk syntes virker meget godt.
  Må også prøve det med at fryse dem, det var et godt trick 🙂
  Sarah
  http://www.fitnessbambi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette

  Du køber de der skoposer med kul i. Put dem i den sure sko efter løb og vips..friske igen til næste løb 😉
  Vh a

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmalie

  Seriøst det var PRÆCIS sådan et indlæg jeg lige manglede! For jeg var helt blank med, hvad man kunne gøre.. 😛 Jeg prøver!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svedige tæer og lugtende sko er så klamt. Jeg plejer at bruge bambusstrømper til at holde fødderne tørre, så kommer skoene aldrig til at lugte i første omgang. Vi har nogle mega gode strømper ved Bambuni du kan prøve http://www.bambuni.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinder der er lede ved hinanden