Kokosolie / Et must i dit sunde køkken

Tilbringer de næste par dage her

IMG_1108 IMG_6088 Port_08892 ystad2

 

På Ystad Saltsjöbad, hvor jeg skal holde i hånd med min kæreste, løbe på stranden, nyde spa’en, sove længe, spise lækker mad, drikke mig fuld og kysse på den mand, som har holdt ved mig, selvom vi har haft en ubeskrivelig hård tid. Sukkersødt og jeg elsker det! 

Jeg har selvfølgelig planlagt indlæg til jer, så bloggen kører som den plejer ;) Husk du også kan følge med på facebook, bloglovin’ og på mit højt elskede medie: instagram!

4 kommentarer

 • Sofie

  Årh det bedste sted! Min kæreste friede til mig for enden af den badebro i november, og nu skal vi giftes til august 🙂 Nyd opholdet! Der er er fantastisk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Ha det så skönt på ystad saltsjöbad 🙂 längst med strandpromenaden kan du löpa och på andra sidan den stora vägen hvor i kört in til hotellet ligger sandskogen, hvor der er forskellige löpetracks 🙂 Spörg så skal du nok finde dem.
  Nu blev det lidt blandet sproig her, hehe. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare lækkert ud, rigtig god tur! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det lækkert ud! Heldige jer 🙂 Og god tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokosolie / Et must i dit sunde køkken