Kom og løb med mig!

Det ene udelukker vel ikke det andet?

IMG_5791 149789_3542378830650_33202788_n 247431_1933486689352_2499100_n 485774_3545191780972_410791878_nBare fordi jeg træner og fordi jeg træner tit – så betyder det altså ikke at jeg aldrig drikker mig fuld, aldrig spiser en pose slik og en plade chokolade (på én og samme tid), ikke slikker skålen for flødeskum og det betyder bestemt heller ikke at jeg aldrig danser hele natten.

For der skal være plads til det hele – sådan har jeg det i hvert fald. Det er om at finde en balance i sin tilværelse, hvor der er plads til at slappe af på sofaen med slik, løbe en tur fordi man har lyst, stå tidligt op fordi man gerne vil på et tidligt hold i sit træningscenter og gå en tur i byen og danse med sine veninder natten lang. Og sove længe dagen efter.

Giv slip engang imellem – ellers bliver det for surt!

Jeg skal i hvert fald snart drikke mig noget rødvin – ikke fordi det indeholder jern og er sundt, men fordi jeg skal danse og skabe mig tosset. Så må løbeturen vente til en anden dag.

#yoloshit

BLOGLOVIN’ FACEBOOK INSTAGRAM

 

13 kommentarer

 • Maria

  Hej Matilde!
  Jeg kan simpelthen så godt lide din indstilling til tilværelsen. Jeg er meget enig i, at det gælder om at finde en balance, hvor der er plads til det hele. Både slik og træning. Jeg arbejder selv på at finde den balance der er perfekt for mig, og jeg synes dig og din blog er en god inspiration.
  Så tusinde tak for en dejlig blog, god dag herfra 🙂

  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er lige sådan det skal være! Jeg er simpelthen ved at gå i mental spasme af, at man enten er 100% all in på sundhed, eller også er man lazy og drikker rødvin om lørdagen – fordi man kan åbenbart ikke være begge dele……. Prøv nu bare at give slip – kroppen har seriøst heller ikke godt af at være i ekstrem fysisk form 24/7 året rundt.
  Det er fint for mig, at folk går op i deres træning – men, lev nu livet for fa’en 🙂

  Må forresten sige, at din blog efterhånden er vokset lidt på mig. Jeg kan godt lide, at du viser, at du er seriøs med din træning, men samtidig sætter pris på at leve livet og de goder der er ved at leve det fuldt ud, uden at være begrænset af, at være afhængig af et fast kostprogram. Du er super sej og ville ønske, at jeg havde den samme motivation til min træning, som dig. Keep it up og ha’ en god dag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Du har så evigt ret! Det er sgu også den livsstil, der passer mig bedst!
  Er du i Paris på isbilledet i haven foran Louvre? (tør ikke begive mig ud i havens franske navn) 😉 Hvis jeg ser rigtigt, så er de is himmelske – den, jeg fik, var i hvert fald 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helse Matilde

   Det er nemlig lige der jeg var – skønne is som jeg sent glemmer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige præcis! Alt med måde, både den ene og anden vej.
  I øvrigt er det nogle sindssygt fine fregner du har på sidste billede. Virkelig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Jeg liker din indstilling SÅ meget, Matilde! 😀 Der skal da være plads til rødvin, junk, slik eller hvad man nu end har lyst til – det gælder blot om at finde en balance, så der er plads til både træning og “alt det, der ikke just sundt”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Præcis derfor jeg er så glad for at følge med i din blog! 🙂 Man kan forholde sig til dig og man lærer at slappe lidt mere af selv så man ikke bliver fanatisk og får dårlig samvittighed over at man for en gang skyld valgte chokoladen frem for de økologiske gulerødder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Fedt indlæg og jeg kunne ikke være mere enig! Oplever også tit, at folk undrer sig over, at jeg stadig går i byen relativt ofte og samtidig træner og lever sundt størstedelen af tiden. En fyr sagde på et tidspunkt til mig, at det var da useriøst at bruge en lørdag formiddag på at træne, for så at tage i byen lørdag aften. Jamen skulle jeg så hellere lade stå til og bare droppe træning, fordi jeg stadig gerne vil gå ud og have det sjovt en lørdag aften?! Er ret sikker på, at jeg ikke kunne opretholde motivationen til den sunde livsstil, hvis jeg aldrig skejede ud. Og har faktisk opnået nogle ret fine resultater, selvom jeg giver plads til at drikke mig fuld og spise en pizza i ny og næ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på præcis samme måde! Ligeså meget som jeg elsker salater og sunde retter, så elsker jeg altså også en lækker is og hvidvin ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde. Jeg vil gerne rose dig, fordi jeg synes du gør et fantastisk stykke arbejde med din blog.
  Der er ingen tvivl om, at du er den mest interessante blogger pt. (synes jeg), og det skal du bare have et kæmpe skulderklap for. Du tager nogle relevante, og ikke mindst spændende emner op, og jeg nyder at læse din blog hver dag.
  Jeg kan rigtig godt lide dig.

  http://www.dervarengangenpige.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helse Matilde

   Sikke en dejlig kommentar – tusinde tak!! Af hjertet, virkelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror faktisk, at dette indlæg er yderst relevant. Endelig kommer der en atlet, som faktisk ikke 100 procent følger sin kost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Nej hvor kunne jeg bare ikke være mere enig!! Det er som om folk i fitness branchen kigger meget skeptisk og mærkeligt på en, når man fortæller at man drikker. Hvorfor er det man ikke kan det? Det burde vel være op til mig, det er trods alt min krop? Og hvis jeg har lyst til at spise bruger, pommes og B&J’s dagen derpå, så er det det jeg gør. Alt med måde og balance 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom og løb med mig!