Har du lyst til at komme i løbeform? + vinder

Glad pige

Og ydmyg. Jeg har fået lov til at skrive lidt i Alt for Damerne i denne uge. Jeg skriver om løb, hvordan du kommer i gang samt gode tips til dig som gerne vil løbe, dog uden at have en ambition om et marathon eller lignende. Helt almindelig hverdagsløb -til dig som løber fordi det sparer tid, til dig der løber fordi det er meditativt, til dig der elsker den friske luft, til dig der løber fordi det betyder kvalitetstid med dine veninder, til dig der er helt tilfreds med at løbe 5 km (hvilket er mere end ok, tænk på alle dem som ligger på sofaen!).

Du kan købe det mens du står i kø i Netto og hvis du nu er nysgerrig ;)

Jeg skriver netop om at løbe, fordi jeg snart skal løbe Alt for Damerne løbet (læs mere her), det betyder at jeg løber meget mere lidt nu, end jeg plejer. Jeg skal løbe med i Allevo’s navn, så det vil jeg satme gerne gøre godt! Jeg løber gerne 2-3 gange om ugen, både lidt interval og længere distancer. Det kan godt blive nogle lange dage med træning, arbejde, løb, hjem, ordne huslige og blog-relaterede ting og så: Sofa. Når jeg så ligger der.. Så kan jeg godt få lyst til noget lækkert. Og når nu solen er begyndt at skinne som den er – så er en iskold caffe latte fra Allevo altså noget der dur’! Har du prøvet den? Du kan læse mere om den her – den kan jeg virkelig anbefale!

Allevo og jeg har indgået et rigtig godt samarbejde og i den forbindelse har jeg fået lov til at udlodde en masse lækre præmier til jer – mine kære læsere. Du kan derfor vinde lækre produkter fra Allevo lige nu. Alt du skal gøre er at ligge et billede på instagram hvor du tagger mig (helsematildedk) og Allevo (allevodanmark) på. Vær kreativ: vis hvordan du træner, tag et billede af dig selv efter løbeturen, tag et billede af din tilmeldning til Alt for Damerne løbet eller noget helt fjerde. Jeg glæder mig til at se hvad I finder på – held og lykke!

Jeg er meget stolt i hvert fald og tror min mor køber alle de blade hun kan komme i nærheden af i denne uge. Det er sku’ da dejligt at forældre er stolte over (næsten) hvad som helst. Forleden var min far stolt over at jeg selv kunne finde til København, uden gps. På trods af at jeg har haft kørekort i over 2 år og jeg kører til Hovedstaden mindst 4 gang om ugen..

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du lyst til at komme i løbeform? + vinder