Garmin Gadget

Inden sommeren starter for alvor: Motivation

Collage-1 Collage-2 Collage-4 dc3b8dlc3b8ft images (9) im-busy IMG_0191 IMG_0237 IMG_0712

2 kommentarer

 • Alice

  Herligt med disse motivations-indlæg på din blog, der er fantastisk! Jeg er en forholdsvis ny læser, men bestemt en fast læser.

  Jeg kan godt li, at du viser dine læsere, at træning er din passion og du motiverer via dine indlæg fx. som ovenstående billeder. Derudover viser du også, at du ikke er fanatisk mht. mad og drikke – og det er bare dejligt at se, at du er “midt-i-mellem”.

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De har fået så meget kritik de kære motivationsbilleder, men for mig er de super motiverende og jeg er vild med at du poster dem! Din egen holdning til kost og træning skinner jo heldigvis igennem i alle dine indlæg, så der er ingen ekstreme opfordringer at læse, blot god gammeldags spark bagi hvis man lige manglede det! Super fedt!

  Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garmin Gadget