Rutinens magt

Jeg vil så gerne se dig!

tumblr_mw2kkcDBRt1qih0exo1_500

 

Jeg er så glad for at du læser med – Virkelig! Og jeg vil så gerne møde dig, som læser med her på bloggen. Derfor ville jeg elske hvis du kom og løb 5 km med mig onsdag d.21 maj klokken 19.00 i Fælledparken, København – tilmeld dig her og læs mere her. ALLE kan være med, det er gratis og du kan sagtens komme alene – så løber jeg gerne med dig!

Alle deltagere får en lækker løbe t-shirt og lækre Allevo produkter. Du kan se mere lige her. Husk at skrive din t-shirt størrelse når du tilmelder dig her – har du ikke facebook så skriv det i kommentarfeltet.

NB! Tilmeld dig senest mandag d.19 klokken 12.00 og inviter gerne veninder, familie, nabo og kollegaer med!

Jeg glæder mig til at se dig!

INSTAGRAM FACEBOOK BLOGLOVIN’

Vinderen af denne konkurrence er fundet – Tillykke til Maria som er kontaktet.

3 kommentarer

 • camilla

  Hej Mathilde.
  Jeg har skrevet denne kommentar til dit tidligere opslag, men jeg tror ikke du har set den 🙂 Så jeg prøver lige lykken her, håber det er okay 🙂
  Er det et krav man løber de 5 km? Jeg har nemlig en dårlig fod, og må derfor kun løbe ca 3 km – så mit spørgsmål er om man kan gå/løbe ruten, eller om alle skal følges ? 🙂 Jeg vil nemlig rigtig gerne deltage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helse Matilde

   Selvfølgelig må du det – der er andre der går ruten så det kan du sagtens 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Jeg synes, det er en rigtig god måde at ville møde sine læsere på – og omvendt får de også mulighed for at møde dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rutinens magt