Morgen motivation - skal du ned og træne i dag?

Tak fordi i kom ❤

image IMG_0527 IMG_0530 IMG_0565 IMG_0568 IMG_0583 IMG_6490 IMG_6496

 

I onsdags havde jeg i samarbejde med Allevo arrangeret en løbeaften i Fællesparken for alle som havde lyst. Vi løb 5 km sammen, spiste en lækker bar bagefter og havde en rigtig dejlig aften – med masser af solskin og god stemning.

Jeg blev og er stadig meget overvældet over, hvor mange der dukkede op. Det vil jeg gerne takke for – jeg er meget rørt og ydmyg over, at I kom!

Jeg havde sørget for at få en masse væske inden løbet, jeg havde noget behageligt tøj på, en god hårelastik, gode løbesko og solcreme på. Mere behøver du ikke for at løbe en tur. Hvad er dit bedste løbetip? Del det her i kommentarfeltet og vind lækre præmier fra Allevo – læs eventuelt mere her og kig forbi deres facebook her.

Var du med til løbet i onsdags? Så fik du også en løbe t-shirt (af virkelig god kvalitet btw!) og den kan du bruge hvis du skal løbe Alt for Damerne: Tag den på og kig forbi Allevo teltet på pladsen, så kan du få en gratis bar – som er perfekt at spise efter løbet. Har du ikke en t-shirt kan du selvfølgelig stadig kigge forbi Allevo teltet, hvor du kan smage den helt nye Coffee Chocolate bar. Du kan, udover at mæske dig i lækre barer, prøve Bio-Oil (læs mere om min oplevelse af olien her) og få gratis prøver af LongoVital (dog kun i Århus og København).

Jeg skal selv løbe med søndag d.1 juni – ses vi der?

Igen tusinde tak for opbakningen i onsdags – dét må vi gøre igen!

Indlægget er sponsoreret.

28 kommentarer

 • Hvor ser det bare hyggeligt ud, ville nogle gange ønske jeg ikke boede midt i Jylland 🙂
  Løb med kasket når solen den bager, det er virkelig dejligt ikke at få solen i øjnene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Har lige købt et spibelt, og det kan kun anbefales. Der er en lille vandtæt lomme i bæltet, hvor telefon, nøgler, dankort, tørre lommeletter osv kan være i. Synes selv det er træls at have en stor telefon på armen nemlig og regnvejr er ingen undskyldning ; )
  Havde det på til cph marathon, da der også kan sidde gels i bæltet.
  Lyder næsten som et sponsoreret indlæg, men det er det ikke, synes bare virkelig det er praktisk ; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Mit bedste løbetip er bare at nyde turen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg løber som det første om morgenen. Tøj og sko og musik ligger klar, så det er lige til at hoppe i. Lad være med at tage diskussionen skal/skal ikke, hvis der er en overvejende sandsynlighed for du taber. Så bare af sted! 🙂 Det er fantastisk at løbe i Københavns gader tidligt om morgenen. Nyd det. Nyd stilheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Drop forfængeligheden og frygten for hvad andre tænker. Hver løber på sin måde, med sit mål – og det er tusind gange sejere at være på løbestierne end sofaen, no matter how much and how fast!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel

  Mit bedste løbe tip er at løbe med varieret tempo, for at udfordre kroppen, men samtidigt nyde turen mere når man løber langsommere (eller går).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Et godt løbetip, hvis man vil forbedre sin løbetid, er at varme godt op først. Så kan man give den gas fra start! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja F

  Mit bedste løbetip er at finde noget der motivere en 🙂 En løbemakker, en belønning bag efter (frugt, tv, fodbad osv.), godt musik eller sådan noget så det ikke bliver en sur og træls pligt….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Klit

  Jeg plejer altid at løbe med up-tempo musik – især på lange ture på 10 km og derover eller når jeg løber tempo løb, fordi det motiverer mig til at fortsætte og presse mig selv. Musikken er nøje udvalgt, fordi det helst skal være up-tempo, noget man kan synge med på og noget jeg elsker at lytte til – jeg elsker især Hot Summer – Andrea Godin (Ken Waters remix) eller Mulan – vær en mand.
  Noget andet jeg altid tænker på er at nyde turen og nyde oplevelsen af, hvad min krop er istand til at udføre. Jeg bliver nogle gange overrasket, men prøver på at værdsætte, at jeg har muligheden for at presse mig selv. Derudover elsker jeg sport!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Pedersen

  Mit bedste løbetip er at høre noget god musik imens. Det gør det hele lidt sjovere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Variation. Både i forhold til rute, distance, hastighed, tid på dagen.
  Og ikke ikke mindst : enjoy 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mit bedste løbetip her i varmen må være at købe en sport-solcreme – og ja det lyder tosset! Når man er ude i længere tid hvor man kampsveder bliver solcremen ikke på samme måde “vasket” ud med sveden med en sports-solcreme. Desuden kan det være en god ide med noget svedtransporterende løbetøj, variere ens løberuter evt. med at løbe i en park eller skov – hvor der er skygge og flotte omgivelser – win win!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Mit bedste løbetip må være at løbe med kompressionsstrømper. Min skinnebensbetændelse forsvandt meget hurtigere efter jeg begyndte at løbe med kompressionsstrømper, og den er ikke vendt tilbage!
  Jeg skal også løbe d. 1. juni, glæder mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mit bedste løbetip må være at bruge en sportssolcreme – og ja det lyder tosset! Meeeeeen… Når man er kampsveder over længere tid gør det at solcremen ikke “vaskes” ud med sveden! Desuden synes jeg det er lækkert at løbe med svedtransporterende stof og så kan man jo også variere sine løberuter med bl.a. at tage i skoven eller i en park hvor er både er skygge og flot – win win!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Nyd din løbetur og lad tankerne få frit løb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Larsen

  Mit bedste løbe tip er at have en par gode sokker på så man ikke få vabler eller ondt i fødderne under vejs.

  ellers så skal man finde en god måde at trække vejret på, har man først fundet det kan man løbe rigtig langt da vejr trækningen betyder meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Smæk noget god musik i ørene, om du så er til rock, pop eller noget helt tredje.

  Hvis du skal ud til et kvindeløb eller andet løb, så find dig en “hare”, en person der løber lige lidt hurtigere end dig, hægt dig på personen og brug dm som motivaton. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sand Kirk

  Hvor ser det hyggeligt ud, en skam at man ikke bor tættere på! Mit bedste løbetip er ganske enkelt at tage sig sammen, og komme afsted. Selvom man ikke altid orker før, er det altid dejligt så snart man kommer ud af døren. Og så længe man har et par nogenlunde løbesko skal det hele nok gå 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Jensen

  Jeg var ude at løbe kvindeløb tidligere på dagen – men i Århus – så mødte dig desværre ikke, men besøgte jeres stand på stævnepladsen og fik lejlighed til for første gang at smage jeres barer (de var gode ovenpå løbeturen) 🙂

  Mit bedste løbetips må være at putte musik i ørene og slå tankerne fra, mens du løber, så går det hele meget bedre :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Klærke

  De rigtige løbesko er helt sikkert mit bedste tip! Startede selv med at løbe i mine aflagte bordtennissko, hvilket resulterede i en slem knæskade 🙁 Dernæst er et andet godt tip at have glad musik med. Jeg elsker personligt selv at lytte til alle de der gode fra 90’erne man kan løbe og synge med på og grine lidt af. Fx Cartoons med Doodaah, den er fantastisk, eller DJ Ötzi og jeg ser nok herre sjov ud når jeg løber fordi jeg både synger med og er flad af grin samtidig 😛 En god måde at gøre løbeturen til en rigtig god oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne L S

  Tak for en godt arrangement i onsdag

  I øjeblikket er mine bedste tricks

  1. Vand inden turen
  2. Løbehat og solcreme – av av røde skuldre, gider jeg slet ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Christensen

  Mit bedste løbetip må klart være at sætte realistiske mål for sig selv og sin løbetur.
  Hellere planlægge at løbe 3 km., så man kommer hjem med den der “hey jeg kan sku godt”, end at planlægge en løbetur på 9 km., som af den ene eller anden grund ikke går som planlagt og følelsen derefter er “jeg kan sku heller ikke en skid!” – jeg taler af erfaring! 😉 Go mandag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Mit bedste løbetip er helt sikkert at have en lille vanddunk med. Bare på 250 ml eller lignende. Det er guld værd når man er kommet afsted og specielt i det skønne vejr vi har pt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Mit bedste løbetip er at have en løbemakker. Jeg løber selv med min far, og vi motivere hinanden til at tage den løbetur selvom man måske ikke lige orker. Desuden er det dejligt at få lidt tid sammen, også selvom man måske ikke får snakket så meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var så hyggeligt! Mine veninder og jeg stiller uden tvivl op, hvis det skulle blive til løb nummer to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tro

  Bedste løbetip: Find en god rytme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Forfodsløb frem for alt! Jeg døjer meget med mit knæ efter jeg sprang mit korsbånd, og jeg kan mærke, at forfodsløb virkelig er meget bedre for kroppen! Engang imellem skifter jeg over til at løbe primært på hælen, bare et par minutter, fordi det er væsentligt lettere end forfodsløb, som er ret hårdt for musklerne. Men kun for et par minutter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie T

  Jeg har løbet i 4-5år nu, men jeg har aldrig rigtig fokuseret på tid og hastighed og bare nydt turen.
  Nu har jeg så fået mig et pulsur, der blandt andet viser, hvor hurtigt jeg løber. Det er en fantastisk motivation, at jeg kan se, hvor hurtigt jeg løber, og jeg har pludselig forbedret min tid med over 2min på en 5km tur i forhold til sidste år.
  Derfor er mit bedste løbetip klart et løbeur. Det er virkelig en god motivation at kunne følge med i sin egen forbedring hele tiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgen motivation - skal du ned og træne i dag?