Chocolate Chip Cookie Dough

Ass in your face

Min personlige træner synes store røve er the shit. Jeg har været prøvekanin siden december og min røv er vokset stødt. Den bliver kommenteret næsten dagligt – kan ikke helt finde ud af om det er komplimenter eller kritik – men jeg (og min kæreste) elsker den.

Er du forresten med i ugens udfording?

6 kommentarer

 • Jeg er misundelig 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Matilde.
  Kunne enormt godt tænke mig at se de øvelser, du laver til din bagdel 🙂 jeg er nemlig meget ked af at min er skrumpet efter, at jeg har tabt mig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Helt enig! Jeg kunne også godt bruge en masse øvelser, med henblik på at træne sig til en større bagdel – den skulle jo gerne kunne være en fordel 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, min røv er også virkelig vokset og jeg er også begyndt at få kommentarer på den, da jeg aldrig har været frk flad røv, men hey: big booties er nice! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også vildt gerne have et par tips, hvis du vil give det 😀 din numse er flooot!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kære Matilde! Tak for en inspirerende blog. Jeg har netop været indlagt og ligget ned i 4 uger, så min numse er væk. Vil meget meget gerne se og høre om dine øvelser, for jeg er helt enig med din træner: Numser med fylde er the shit!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chocolate Chip Cookie Dough