Smokin' hot

Chocolate Proteins Pancakes

IMG_1727 IMG_1728Jeg er en rigtig pandekage pige. Da jeg var barn, og fik læst Rasmus Klump op, ventede jeg altid på slutningen, hvor moderen altid lavede en stor stak pandekager. Jeg elsker stadig helt gammeldags pandekager – men jeg har det altså bedre, når jeg har spist proteinpandekager, som dem på billedet. Og de smager syndige, som pandekager skal!

Opskriften er, som mange af mine andre opskriver, på slump. Beklager. Du skal bruge:

 • kakaopulver eller proteinpulver med kakaosmag – prøv denne,
 • kikærtemel (eller almindelig mel),
 • bagepulver,
 • salt,
 • vaniljepulver,
 • kokosmel,
 • chiafrø,
 • kardemomme,
 • kanel,
 • vand,
 • æg,
 • havregryn

IMG_1730

Alle ingredienserne blandes sammen, steg pandekagerne i kokosolie og spis dem med friske frugt, mynteblade, hakkede nødder, agave/honning eller skyr. De er virkelig lækre – også dagen efter!

Se mine tidligere pandekager her, her, her, her og her.

Find mig på instagram: helsematildedk!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smokin' hot