#sådanserjegudeftertræning

Helsematilde på slap line

[videofyme id=”7120809″ class=”aligncenter”]

Blev udfordret forleden dag da min kæreste og jeg fejrede at vi havde været kærester i 6 år. 6 timers træklatring i 20 meters højde. Jeg har prøvet det før, men denne gang var det virkelig fysisk krævende! Jeg svedte helt vildt og mine arme var som kogt pasta flere dage efter. Plus en del blå mærker og sår. Men det var den fedeste dag! Jeg synes det er rart at være aktiv sammen – om det så er min kæreste, familie eller veninder. Det kan varmt anbefales!

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

5 kommentarer

 • Eva Jensen

  Helt enig 😉

  Hvor var i henne og klatre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helse Matilde

   Det hedder Go High og ligger ved Kragerup Gods 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det ser virkelig sjovt ud! Hvor er det henne og hvor meget koster sådan en klatredag? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helse Matilde

   Det hedder Go high – foregår omkring Kragerup Gods. Det koster 300 pr næse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har også en “GorillaPark”, som det hedder her, i Vejle, og det er hyle morsomt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#sådanserjegudeftertræning