Raw lemon cake

Hvor langt går du?

DSC_0142

 

Læste du mit indlæg om Garmin Vivofit? Ellers kan du finde det her.

I forbindelse med at jeg har fået ur til test har jeg udfordret mine to kollegaer her på bloggersdelight Emilie og min navnesøster Mathildehvem kan gå længst på én uge?

Den der vinder får (udover håneretten, som bestemt ikke skal underkendes!) lov til at bestemme næste udfordring. Vivofit kan måle dine skridt – og det er lidt sjovt at se hvor mange skridt og hvor mange kilometer man får i benene hver dag. Jeg gik f.eks. 11 kilometer på min hviledag forleden – det ville jeg aldrig have gættet. Tak til de lange skolegange! I weekend har min kæreste og jeg gjort hus og have i stand, mere om det senere – og se bare hvad uret sagde da jeg skulle i seng:

garmin garmin1

Har du et Garmin Vivofit kan du finde mig under Helsematilde. Du kan også downloade app’en og følge din egen aktivitet og udfordre dine venner. Det smart og det motiverer som bare pokker. Tilmed lyser uret rødt hvis du har siddet stille for længe – it is watching you! Elektronik når det er bedst! Skal du være med?

Min målsætning er 11.000 skridt pr.dag, så mine forældres hund bliver en træt lille hund i næste uge. Skal du være med? Du kan købe uret her.

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw lemon cake