Raw lemon cake

Jeg vil gerne vise hvor nemt det er, at lave raw kager, på min blog” sagde jeg kækt til min veninde. Hun var med på ideén. Men efter nogle timer i køkkenet, hvor en minihakker døde, kokosolien smeltede væk, nøddemangel og alt for mange ændringer i vores oprindelige opskrifter, måtte vi sande, at det altså ikke altid er lige nemt, at kaste sig ud i nye opskrifter. Det skal dog ikke afholde dig fra, at lave denne raw iskage, den er frisk og lækker og godkendt af min gode ven Morten.

Denne opskrift er oprindelig lemon barer, men vores blev altså en iskage (mindst ligeså lækker!):

DSC_0929

Du skal bruge:

Bund:
  • 2 dl. havregryn
  • 4-5 dadler
  • 3 spiseskeer kokosolie
Fyld:
  • 2 spiseskeer smeltet kokosolie
  • 2 spiseskeer honning
  • saft fra 3 citroner, evt. lidt skal
  • kokosmel til konsistensen er som yoghurt
  • 2 små bananer

DSC_0815_Fotor_Collage

Kør ingredienserne til bunden igennem en minihakker/foodprocessor. Tryk massen ned i et fad eller skål og stil den i fryseren. Bland fyldet godt, kør kokos igennem minihakkeren inden du blander den, med resten af fyldet. Hæld det på toppen af bunden og frys igen. Lad den stå 3-4 timer og tag den ud 5 minutter før, den skal spises.

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *