Dagens skridt

Sukkerfri Iste

Jeg er jo en kaffepige, men her om sommeren, er jeg også ret vild med iskold te. Men de som du kan købe, er desværre fuld af sukker og tilsætningsstoffer. Og det er jeg ikke så vild med. Derfor laver jeg ofte min egen:

IMG_0365IMG_0367 IMG_0368

Du skal bruge:

 • en kande brygget te (jeg brygger oftest hvid te, gerne med hindbær eller lignende)
 • danskvand
 • frisk mynte
 • appelsinskal + lidt saft
 • isterninger

Sådan gør du:

Bryg en kande te, lad den trække længe. Sæt den i køleskab med appelsinskal og mynte. Lad det stå nogle timer, så den køler af, men også så appelsinskal, saft og mynte kan trække. Bland kold te med danskvand og isterninger – nyd den med god samvittighed!

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

7 kommentarer

 • Har prøvet at lave din isthe – mums, må jeg bare sige.. Jeg har altid lavet det med sukker – men hold da op jeg er gået glip af noget… Det er jo helt fantastisk uden.. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har brugt din opskrift..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuuhhhhm – og dejligt, at det er uden sukker. Jeg undlader dog danskvand og bruger alm. postevand, da jeg ikke tåler kulsyrer, men skøn opskrift. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med en sukkerfri iste! Jeg ærgrer mig altid over den store mængde sukker i købe-iste, så det er skønt med et alternativ 🙂

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  super lækkert, teen er netop ved at trække!! Skal baaaare lige være sikker: efter at teen har trukket dejligt længe, så skal teen i køleskabet UDEN selve teen/te-bladene ikke?
  bedste hilsner Amanda 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hvor længe skal teen med brevene trække og hvor mange tebreve? Hvor længe kan den holde sig? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helsematilde

   Tænker at det kan holde sig i 5-6 dage i køleskabet og jeg lader dem gerne trækker 10 minutter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens skridt