Sommermusik med lækre Coco

#1 Get the ass: Hæve/sænke ben

DSC_0188

 

Da jeg spurgte om i ville have mine træningsøvelser til mit bagparti, havde jeg altså ikke regnet med så stor efterspørgsel. Men jeg blev glad – for store bagdele er the shit. Og jeg kæmper virkelig for at store bagdele skal være den nye sixpack. Den skal være eftertragtet – for jeg synes virkelig det er det flotteste på en kvindekrop. Og det tror jeg egentlig ikke jeg er alene om at synes..

Derfor får i nu den første øvelse som jeg laver jævnligt: Hæve/sænke ben kalder jeg den, fordi jeg simpelthen ikke kan huske hvad det rigtigt hedder. Desuden synes jeg mange af navnene på træningsøvelser er åndssvage og lyder for militær agtige. Den her er nem at huske – bare tænk på et hæve/sænke bord..

DSC_0167 DSC_0168     DSC_0170 DSC_0169 DSC_0180 DSC_0181 DSC_0182 DSC_0183 DSC_0184 DSC_0185 DSC_0186

Sådan gør du:

Sæt den ene fod på noget højt – det kan være en bænk, en skammel (evt. med vægtskiver på så den bliver højere), en stub, en stol, en sten, en trappe eller hvad du nu ellers kan finde i nærheden. Det andet ben står på underlaget, cirka en halv fods længde fra den anden, så fødderne altså ikke står på linje. Foden i underlaget skal have løftede tæer. Så løfter du benet i underlaget op til den anden fod, men uden at “hoppe”, benet i underlaget skal være helt stift (tænk det som om det er et træben uden kræfter) og det er altså benet på bænken som gør arbejdet. Rejs dig op og gentag. Skift ben og gentag øvelsen. Sørg for at ryggen er ret.

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

7 kommentarer

 • Jeg er mega fan af store bagdele! Er desværre ikke indehaver af en rund, fyldig en af slagsen (endnu), men arbejder på sagen med masser af bentræning og mad! Så satser jeg på at maden sætter sig der og IKKE på min mave 😉
  Er endvidere fan af dit fokus på bagdele, det er nemlig en rocker fed tilgang at hylde det man har og arbejde på det (en lækker bagdel) fremfor at fokusere ensidigt på noget andet (såsom en sixpack).

  Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I hear you! Selvom jeg har nogle vinkedeller der skal væk, så er min topprioritet træning af bagdelen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej matilde.
  Jeg vil lige give dig et kæmpe kompliment for din røv! Hold op den er flot og rund 🙂 jeg skal helt sikkert prøve dine øvelser. Hvor lange gentagelser plejer du at lave i denne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Super flot numse! 🙂

  – og så er jeg ret sikker på øvelsen hedder Step-ups 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay, jeg skal helt klart prøve. Ikke flere flade numser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommermusik med lækre Coco