3 gange RAW

Chokolade granola

DSC_1102 DSC_1103Opskrifter på min granola er ét af mine mest læste indlæg nogensinde. Min far er afhængig og jeg må jævnligt lave en kæmpe portion, som jeg deler ud til mine forældre, kæreste og mormor. Da jeg faldt over en kakao version var jeg ikke længe om, at prøve det af:

Du skal bruge:

  • en portion granola,
  • kakaopulver,
  • lidt stevia.

Vend det hele godt sammen og spis på sojayoghurt, på grød, men mandel- eller solsikkemælk. Du kan gøre granola helt vegansk, ved at bruge agave i stedet for honning.

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 gange RAW