Havregryns Chokolade Cookies

Skrub af

IMG_7523

Jeg elsker at skrubbe min hud og jeg gør det gerne et par gange om ugen. Huden får en smuk glød, bliver dejlig blød og så er det i den grad selvforkælelse og dét er jeg ret glad for. Jeg har prøvet en hel del skrubbe produkter – de helt billige fra Matas og de meget dyre. Jeg har tilmed lavet en selv. Men jeg har efter mange års søgen fundet vinderen. Den er fra REN og den er fuldstændig ud over det sædvanlige! Virkelig. Og jeg har ikke fået penge for at skrive det. Jeg kan virkelig anbefale den! Den er lidt dyr, men den er også drøj i brug, din hud er blød og glat i flere dage, dufter godt og så er REN produkter med holdning! Ingen test på dyr, ingen parabener, ingen syntestiske tilsætningsstoffer og ingen silikone. Den er så ren som den kan blive. Og så er den ret flot at have stående!

Jeg fandt den her.

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregryns Chokolade Cookies