Om at være aktiv på sin ferie

Er det dig som skal ind og se på flotte Chris & Mads?

madsbodrengen

 

Ih jeg elsker at forkæle jer med lækre konkurrencer – denne gang havde du mulighed for at vinde 2 billetter til ét af Chris Macdonald og Mads Bo’s arrangementer, når de turnerer landet rundt. Åh ham Chris..han kan gøre mig blød i knæene.. Er jeg den eneste som har en svaghed for hans markerede arme og ret så stramme sorte t-shirts? OG hans accent!!

Jeg har trukket lod med den her og vinderen er: Anna Sundby som skrev:

“Min mor er vild med Mads Bo og drikker rigtig meget juice. Jeg har fået en juice-presser af hende men er ikke rigtig kommet igang (trods alle min mors gode råd om fordele ved at drikke juice). Jeg vil rigtig gerne vinde, så jeg kan komme i gang og opleve alt det gode som min mor har oplevet, ved at drikke juice. Jeg vil selvfølgelig tage min mor med, så hun kan lære endnu mere :)

Anna skriv mig en mail – så finder vi ud af detaljerne. Tak fordi i deltog – der kommer snart flere lækre give-aways her på bloggen.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være aktiv på sin ferie