Homegym #1

Et billigt grin

Træning og et grineflip forleden med ham her. Jeg har øvet og øvet på at stå på hænder i over 6 måneder – jeg kan nu – men hold nu kæft det har kostet grin og vrede. Når jeg bliver presset bliver jeg vred, når der er noget jeg ikke mestrer bliver jeg vred, når jeg er dårlig til noget – bliver jeg vred. Men vreden gør mig stædig og vreden gør mig stærk. Jeg tror det er godt for os at sætte os mål og nå dem. Kæmpe for at nå dem. Og jeg kan nu stå på hænder, godt nok op af en væg – men jeg kan. Næste mål er at kunne stå på hænder uden en væg som støtte. Jeg tror nemlig også at det er sundt at sætte mål for os selv, at sætte udfordringer op for os selv. Hvad er dit næste mål? (det behøver ikke kun handle om træning!)

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

1 kommentar

  • Christinna

    PULL-UPS. Eller i første omgang er det nok chin-ups. VIL kunne det inden nytår 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homegym #1