3 shirts i need in my life

Juice it up! Konkurrence!

madsbodrengen

 

Jeg har fået lov til at udlodde 2 billetter til ét af Mads Bo og Chris Macdonald’s arrangement – læs mere her. For at være med i lodtrækningen skal du efterlade en kommentar og skrive hvorfor det lige er dig der skal vinde og hvem du ville invitere med hvis du vandt!

Du kan derudover få hele 15% på billetterne ved at bruge koden “Helsematilde” ;)

Jeg finder vinderen d. 20 august klokken 21.00!

Jeg drikker juice flere gange om ugen – takket være Mads Bo som fik mine øjne op for, hvor godt pressede frugter og grøntsager er! Én af mine yndlings juice er denne – har du prøvet den? Der findes også en muskeljuice her på bloggen, har du smagt den?

48 kommentarer

 • Pernille S

  Jeg vil rigtig gerne vinde de to billetter, da jeg mangler ny inspiration til min daglige kost. Jeg har i flere år haft laktoseintolerance, men nu har jeg også fundet ud af, at jeg heller ikke kan tåle gluten – det vil sige, at jeg virkelig er blevet træt af at lave mad og finde på nyt mad, da jeg synes det er ret besværligt og det ender med, at jeg spiser det samme dag ud og dag ind og stadig kommer til at spise det, jeg plejer at spise, som ikke er så godt for min mave. Så jeg vil rigtig gerne med til arrangementet, så jeg kan få ny viden og inspiration til mad, som jeg kan spise uden at få mavegener og så elsker jeg frugt og grønt, så hvis jeg kan lave det på nye måder og på den måde få erstattet noget af det, jeg ikke længere kan spise, ville det være rigtig dejligt!
  Hvis jeg vandt, ville jeg tage min mor med, da hun for nyligt hat købt en juicepresser, så det ville være oplagt, at hun lærte lidt mere om, hvad hun kan lave med den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Rasmussen

  Efter et forår og en sommer med lidt for meget is og fed, tung mad er det vist på tide at stramme lidt op. Juice lavet på andet end æble og appelsin er stadig nyt territorium for mig, så det kunne være dejligt med en introduktion til hvad, hvorfor og hvordan. Vinder jeg, vil jeg invitere min træningspartner og partner-in-crime i forhold til usunde fristelser med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Virkelig den bedste konkurrence nogensinde!!! Hvor vil jeg bare gerne vinde! Jeg synes Chris Mcdonald er en af de aller mest inspirerende mennesker der findes. Jeg har læst hans bog, og den fik mig til at tænke over så mange forskellige ting, og hjulpet mig videre med nogle problemer. At få lov til at møde ham og komme til et af hans foredrag ville være fantastisk! At Mads Bo er med oven i hatten er bare endnu bedre og lækkert!! Jeg ville helt sikkert tage min søster med, som også ville elske at komme til dette foredrag, så hun kan få et break fra bachelor-skrivning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Årh det gider jeg godt vinde. Jeg har stor interesse i, hvad man kan opnå resultater gennem kosten. Jeg synes Chris MacD har lavet noget helt vildt interessante programmer om emner, specielt i forbindelse med hans fars kræftsygdom. Det ville være en stor oplevelse at se ham live:-) Jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Simper

  Jeg er i gang med et længere forløb for at rette mine tænder, som desværre ikke kun kan rettes med bøjle, men også med to operationer. Da det er i munden betyder det 6 uger med tyggefri kost, så da jeg fik den første sidste vinter fik den første operation lånte vi en juicer og en juicebog, men det endte dog mest med gulerodsjuice. Jeg skal igennem den næste om et par måneder, så derfor ville det være fedt med noget inspiration til juice til den tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Jeg vil virkelig gerne vinde, jeg har fået en juicer fordi jeg altid har været meget kræsen og juiceren var en mulighed for mig for at få noget ekstra grønt i min kost. Jeg synes det er super spændende at juice (omendt opvasken kan være noget træls) og finde nye smagskombinationer. Jeg ville tage min far med, da det er ham der har givet mig juiceren og fordi han selv godt kunne bruge et spark i r****, han har nemlig for nylig fået konstateret slidgigt og skal derfor tabe sig og blive mere fit før han kan få en ny hofte, derfor tænker jeg at han kunne have godt af lidt motivation.
  Det blev en lang smøre, hæhæ. Jeg krydser i hvertfald fingre for at jeg vinder 🙂
  Tak for en skøn blog!
  //AK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg ville invitere min søde mor der er helt vild med Chris og sund kost og efter jeg netop lige er flyttet hjemmefra, ville en mor-datter-tur nok gøre godt! 🙂 Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Nielsen

  Jeg har i længere tid lidt af et forvrænget forhold til mad og sundhed. Jeg har nu taget kampen op – men mangler til tider motivation og inspiration. Chris M. har en dejlig energi og virker reel! Jeg ville elske at kunne tage min mor med, som gennem flere svære år har stået bag mig – og hver dag prøver at støtte mig i min fremgang. Selvom der er mange nedture og dårlige perioder, gør en kamp for at prøve at forstå det komplekse, som foregår i hovedet på mig. Hun er det bedste – og lidt udetid med hende ville være dejligt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sundby

  Min mor er vild med Mads Bo og drikker rigtig meget juice. Jeg har fået en juice-presser af hende men er ikke rigtig kommet igang (trods alle min mors gode råd om fordele ved at drikke juice). Jeg vil rigtig gerne vinde, så jeg kan komme i gang og opleve alt det gode som min mor har oplevet, ved at drikke juice. Jeg vil selvfølgelig tage min mor med, så hun kan lære endnu mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde de to billetter, da det ville være en perfekt overraskelse til min mor, som både elsker Chris Macdonald og sin juicer. Har lyst til at forkæle min mor, blot fordi hun bare er verdens bedste, og denne her oplevelse ville være den perfekte gave! Krydser derfor alt hvad jeg kan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Clemander

  Jeg har en stor passion for sundhed, motivation, livskvalitet og livsglæde. Chris, har været en KÆMPE inspiration for mig i mange år, og jeg synes at han er helt igennem fantastisk! Har været til et af hans fordrag på et tidspunk, og det var bare helt igennem fantastisk at høre om hans liv, og passion for det han gør. Jeg ville ELSKE at møde ham igen! Det ville være en drøm der gik i opfyldelse for mig.. Mads er også en skøn mand, og følger ham nøje når han laver lækre juices i Go’ morgen DK. Jeg er selv en stor juice elsker, så denne oplevelse kunne være mere en blot fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville tage min kæreste med for at BEvise at juice sagtens kan være sundt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Hansen

  Fantastisk konkurrence! 🙂

  Jeg vil rigtig gerne vinde disse billetter, så både min kæreste og jeg, kan få hel ny viden om juice. Vi har en skøn juicer og det bliver tit brugt, men ikke nok! Jeg føler, at jeg mangler inspiration til at bruge forskellige frugter og grønsager (mest grønsager!), for at kunne lave lækre juicer, både til morgen, middag og aften.
  Derfor ville det være så skønt at tage min dejlige kæreste under armen, og få en informativ og god aften, og få mere mod på flere juicer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie F

  Jeg vil tage min mor med. Hun har lige gennemgået et flot vægttab, og jeg er virkelig stolt af hende. Dette arrangement vil være med til, at hun kan holde gejsten oppe og fortsætte sit flotte arbejde. Desuden kan det være, at hun får mod på at begynde at lave sunde juice til os, så det ikke altid kun er mig, der eksperimentere i køkkenet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  jeg vil gerne vinde biletter til Bella Sky. Chris er en fantastisk foredragsholder og jeg kan varmt anbefale ham til andre. Han er min sundhedsguru og viser at ting er mulige at opnå hvis man virkelig vil det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil virkelig gerne vinde, fordi jeg lige er blevet den lykkelige og heldige ejer af en juicemaskine. Jeg kan ikke vente med at komme rigtig igang med at juice 🙂 Da det er en gave fra min søde kæreste, ville jeg helst sikkert invitere ham med – både som tak, det kunne være hyggeligt og for at dele lidt af min passion for grøn-mad på kreative måder med ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia C Andersen

  Det lyder festligt – på den sunde og glade måde. I’m in.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kæmper desværre med en spiseforstyrrelse, og er samtidig blevet ramt af gluten-allergi – så jeg ville elske at vinde disse to billetter. Jeg ville helt klart inviterer min mor med, som har stået ved min side hele vejen igennem, og stadig støtter og hjælper mig med den daglige kamp. Jeg mangler motivation og inspiration, især efter jeg er blevet gluten-allergiker oveni, så en aften med disse to oprigtige mænd, ville være lykken – både for min sygdom og for at få noget kvalitetstid med min mor, hvor vi kan hygge os – og ikke skal kæmpe en kamp !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabine Rahbek

  Jeg købte en juicer af Mads Bo på en livstilsmesse sidste år og jeg er bare så enormt glad for den, og elsker især en god rødbedejuice 🙂 hvis jeg vandt ville jeg helt klart tage min bedste veninde med, som desværre altid kæmper med vægten. Jeg fik hende engang til at drikke juice i en periode og hun var helt vild med det og tabte sig rigtig meget, desværre er hun bare røget i fælden med usundt kost igen og jeg håber at et foredrag med de to skønne herre, ville kunne være med til at inspirere hende til en sundere livsstil med lidt mere juice og mindre junk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg ville rigtig gerne ha’ min mor med til dette arrangement. Hun står midt i en svær periode med sygdom omkring sig, og selvom jeg prøver at motivere hende til at dyrke motion og leve sundt, tror jeg det skal komme fra nogen andre end hendes helsedatter ;-).
  Desuden har hun gennem mange år både haft en juicepresser – og et hemmeligt crush på Chris Macdonald…..Jeg selv ville gerne med for at gøre mami glad – og måske få øjnene op for det der smoothie som jeg egentlig er lidt skeptisk over for…kram
  Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Nielsen

  Jeg vil overraske min datter, som er stor, stor fan af Chris

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste er kæmpe fan af Chris. Hun har hans bog og ville elske et fordrag med ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Forleden en dag gik jeg forbi en reklame for selvsamme arrangement og tænkte: jeg burde simpelthen deltage ofte i sådanne foredrag. Jeg ved jeg vil komme derfra med en rigtig god oplevelse og fornyet energi, i sær pga. den søde hr macdonald. Men jeg sparer op til en lang rejse og er derfor gået i sparemood. Så at vinde to billetter ville være megafedt, så kunne jeg endda dele glæden med en god veninde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  3 børn, flytning, stress, lige konstateret laktoses intolerens, mangler inspiration, har juicer.
  Vil tage enten min mand med for at komme lidt ud sammen :o) og hvis pasning af børn ikke er muligt så min veninde som også går op i sund mad :o)
  Kærlig hilsner Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Jeg vil gerne vinde fordi det kunne være skønt med ny inspiration til juicer. Og jeg vil tage min søster med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg tror det kunne være virkelig inspirerende og komme til! Og så skal jeg da selvfølgelig have min mor med, så vi kan nyde og få glæde af dette arrangement sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Efter næsten 1 års sygemelding med stress, angst og depression, kunne jeg godt trænge til et skud positiv energi… det har jeg hørt at Chris Macdonald skulle kunne give, derfor vil jeg rigtig gerne afsted!
  Jeg ville se om jeg kunne lokke min mand med og hvis han ikke vil så må det blive min søde veninde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia B.

  Jeg vil elske at vinde, så jeg og min veninde kan blive inspireret af Chris og Mads Bo. Trænger til inspirationen og den kick start jeg ved at de begge kan give. Jeg står i stampe og kan ikke rigtig få gang i vægttabet efter en graviditet som har efterladt 11 kg. ubrugelige kilo på mig 🙁 Jeg krydser at hvad jeg kan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Brandt Jensen

  Jeg har prøvet 3 gange at være til Chris Macdonald foredrag og det man sidder virkelig med store lyttelapper og man får helt klart brugt lattermusklen! 🙂 Men jeg har aldrig været til et foredrag hvor han fortæller om opskrifter og når det så er juice så er det jo endnu bedre for jeg elsker Juice og jeg laver selv en grøntsagsjuice hver morgen for at sparke dage igang 🙂 Foredraget vil jeg tage min kæreste med til for han har aldrig hørt Chri Macdonald og han vil rigtig gerne høre ham også er det jo altid bedre når 2 sæt ører lytter og ikke kun 1 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville helt klart invitere min veninde med, fordi vi for nogle år siden var til et andet arrangement med Chris McDonald og det er en af de bedste fællesoplevelser vi nogensinde har haft, trods det faktum at vi har kendt hinanden i mere end 20 år nu. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Adrian Kristensen

  Hvis jeg vinder billetter til dette skønne-sunde foredrag, vil jeg invitere min dejlige mutti med, som har brug for en inspirations energiindsprøjtning 🙂 når man i livet oplever modstand og uoverskuelige udfordringer kan sådanne foredrag inspirerer og måske bringe mere overskud, smil, energi og kærlighed. Og alt dette synes jeg min mor fortjener lige nu <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette A

  Jeg vil elske at vinde 2 billetter, fordi jeg synes Chris MacDonald er skøn, super motiverende og jeg bliver altid klogere af at høre ham : ) Mads Bo vil helt sikkert kunne inspirere til smagfulde eksperimenter, der vil højne sundheden, det vil jeg gerne blive klogere på. Energi og vitalitet må gerne stråle langt ind i efteråret, så alt i alt mange gode grunde til at møde op med min dejlige veninde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Jensen

  Hvis jeg er så heldig at vinde, så vil jeg invitere min kære mor med 🙂
  Jeg har al den tid jeg kan huske tilbage, haft et virkelig forskruet forhold til mad og brugt det som “selskab”. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at blive inspireret af Chris 🙂
  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine jameson

  Hej Mathilde,
  Jeg ville så gerne vinde de billetter da jeg virkelig kunne bruge et spark bagi til at få gnisten tilbage igen efter næsten at være gået ned med flaget pga. af et nyt arbejde og samtidig nedprioritere min familie med 3 små børn på 1, 3 og 4 år. Jeg sagde op til sidst og skal nu have lagt det hele bag mig og finde min selvtillid/selvværd frem fra gemmerne. Jeg læste en artikel inden sommeren som Chris macdonald havde skrevet efter hans fars død, og jeg tudede mens jeg læste den og derefter røg han på min inspirationsliste, så jeg ville blive så glad hvis jeg vandt. Jeg ville tage min mand med, da det sidste år har været op ad bakke for familien og det ville være med til at bryde den onde cirkel, som vi prøver at komme ud af.
  Mange hilsner Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej!! Jeg skal vinde fordi, jeg er en af de personer, som: prøver og prøver, at komme ned i vægt, forsøger at få mere energi, har haft stress og som altid løber lige i “Rø..” øh! bagdelen på mig selv, og som i den grad kunne bruge et spark, input eller et energi Bust fra de to herre!! knus herfra!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  Jeg har længe overvejet at prøve juice-“kuren” af, men aldrig rigtig blevet skudt igang. Det tror jeg at det her foredrag vil være perfekt til. Lige det der sidste skub før jeg kommer igang.
  Så ja tak! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hummelmose

  Jeg ville tage min kære mand med. Han synes frugt er kedeligt og ikke særligt spændende at spise og meget svært at få nok af i løbet af dagen. Så det kunne være fantastisk at tage ham med, så han kunne opleve de to herre fortælle omkring juice og derigennem få masser af inspiration og måske mere motivation til at hoppe med på bølgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvor inspirerende! Jeg ville tage min mor med, der knokler – lidt for meget – på sit job som viceskoleleder. Det tærer på hendes både fysiske og psykiske helbred, men hun er ikke nok bevidst om, hvad der skal til, for at man netop kan få arbejde og fritid, krop og sind til at gå op i en højere enhed. Jeg er bekymret, men mine ord trænger ikke ind – derfor kunne det være rart med lidt ekstra hjælp i form af de’herrer!

  Kh Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg vil så gerne vinde billetter, Chris gør mig i det dejligeste humør og er nok manden der kan lysne starten på et kedeligt efterår op. Derudover er jeg i gang med at overtale min kæreste om at en juice’er er en skide god investering, og jeg tror at Mads vil give ham det sidste skub.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville være så glad for at vinde, fordi jeg synes Mads Bo er virkelig inspirerende og at Chris MacDonald er den bedste til at få mennesker motiveret. Men hovedårsagen til at jeg gerne vil vinde er min veninde Christina. Hun er igang med et personligt trænings- og kostvejledningsforløb, hun er så sej og det ville være virkelig dejligt hvis jeg kunne få lov til at forkæle hende med denne tur. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Matilde

  Mig – vælg mig!! ☺️

  Mig fordi jeg lige har født for 5 uger siden og derfor godt ku bruge nogle gode råd/ideer til sunde og næringsrige juices som ik påvirker ens mælkeproduktion når man ammer. Samt fordi jeg synes Chris er en kæmpe inspirations motivator uden lige. Han sætter altid skub i tankerne og giver et smil på læben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville tage min søster med som også næsten lige har født og som også rigtig godt ku bruge nogle råd til sunde juices. Der er ingen tvivl om at vi begge også lige mangler at få smidt nogle graviditets kilo så det ville være en bonus oveni hatten hvis vi ku det med hjælpe af gode juices

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  åhh trænger sådan til inspiration og et lettere spark bagi!
  Har taget en del på efter en graviditet og min mand & jeg havde sat nogle mål for at tabe os inden 20 nov… så ville vi tage en weekend i Paris. Men KUN hvis vi taber os. Og pt. kører det bare slet ikke.. så ville hjælpe meget!
  og ville tage min mand med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Svenningsen

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg er ved at starte på min nye livsstil og derfor er hungrende efter alt den viden jeg kan få til at kunne efterleve dette. Jeg vil helt sikkert tage min mor med, fordi hende og jeg har taget nogle kilo på indenfor de sidste par måneder, som vi gerne vil af med. Hvis vi tager afsted sammen kunne vi være med til at støtte hinanden.
  Og så er juice jo bare lidt mere lækkert når det er hjemmelavet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Chistensen

  Jeg har længe døjet med meget uren hud. Efter jeg er begyndt at eksperimentere med diverse juicer og smoothies er min hud blevet markant pænere, derfor ville det glæde mig så meget at få endnu mere inspiration til juice og generel sundhed – tænk hvad de rette vitaminer kan gøre for krop og sind! Jeg vil uden tvivl tage min skeptiske kæreste med, i håb om at Chris Mcd.og Mads Bo kunne overbevise ham om kostens virkning på mere end tallet på vægten! Jeg krydser alt jeg har. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Min far har i længere tid snakket om hele ”High on Life” fænomenet. Det har gjort mig nysgerrig efter at høre mere og hvilket bedre tidspunkt at tage til det, end når man er gravid? Kunne være dejligt at få inspiration til at få en super sund krop og dermed give barnet de bedste betingelser 🙂 .

  Nu når det er min far der har snakket så meget om det og jeg ved hvor stor fan han er af Chris, så ville jeg klart tage ham med hvis jeg vandt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Åh de billetter ville jeg gerne vinde. Jeg vil invitere min veninde Bettina med – vi træner ofte på samme hold i fitnessworld og vi er ret gode til at få aftalt hold så vi holder hinanden op på at komme. Det er en dejlig moto ations faktor de dage man ikke lige har lyst ….. Når man står og har den indre dialog med sig selv – skal idag eller skal ikke idag så er det dejligt forpligtende at jeg ved at hun kommer oh hun ved jeg burde dukke op. Tak for en god blog / fb side. Inspirerende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Jeg vil tage min søde veninde Cathrine med, der lige har været nede med en omgang stress. Hun skal forkæles med et godt foredrag, der kan give hende lidt energi tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 shirts i need in my life