Er det dig som skal ind og se på flotte Chris & Mads?

Uundværligt redskab til dig som træner (og har langt hår)

blax

Jeg har brugt BLAX i nogle år efterhånden og er stadig svært begejstret. Det er virkelig den bedste hårelastik nogensinde. Og jeg har endda kæmpe tykt hår som helst vil vælte ud alle steder, særligt under træning hvor det er mest irriterende. Jeg faldt over elastikkerne på et fesent provins kræmmermarked og jeg har nærmest ikke brugt andet siden. Elastikkerne giver sig ret meget i mit hår fordi det er så tykt, men de går ikke i stykker. Jeg har endnu ikke oplevet at ødelægge en elastik selvom de virkelig bliver sat på prøve – både i mit hår og med mit aktivitetsniveau. Elastikkerne knækker ikke håret, de gennemsigtige ses slet ikke og jeg laver både knolde, fletninger, hestehale og halv knold/halv løst hår med dem – det fungerer bare. Jeg har altid et par stykker i min træningstaske, på mit natbord, på toilettet og på mit sofabord – jeg kan ikke undvære dem nu.. Du kan finde dem her.

Indlægget er ikke sponsoreret.

4 kommentarer

 • Kamille Parsgaard

  Jeg elsker dem. De er så lette at få viklet ud af håret igen og praktisk at de også kan købes gennemsigtige.
  Jeg har også et på gearstangen i min bil. Hahahhaaa.

  /Kamille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Lige som dig er jeg også kæmpe fan af BLAX elastikkerne. Eneste minus er, at min kæreste ikke helt har forstået, at det er hårelastikker og ikke sådan nogle der skal bruges til madpakker mv. (hvorefter jeg har på fornemmelsen, at han smider dem ud) Haha..

  Forresten tak for en fed blog. Jeg er vild med dine indlæg, og om muligt lige så begejstret over, at du lægger så mange træningsvideoer op på Facebook. Du er en kæmpe inspiration, og du muliggør også, at træningsnovicer som mig, kan se hvordan det gøres “ordentligt”. Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Shit, jeg må have dårlig elastikkarma så. Jeg synes virkelig også at de er gode, men går uundgåeligt i stykker efter et stykke tid! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Lige et tip til dig. De giver sig nemlig også rigtig meget i mit hår, men man kan få dem til at trække sig sammen igen ved at ligge dem i kogende vand i 10 minutter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det dig som skal ind og se på flotte Chris & Mads?