Nelly træningstøj

#4 Get the ass: Jump the bench

bænkforreal

 

Balder og lår skal trænes ofte og trænes hårdt. Når jeg en sjælden gang løber en tur (hvilket kun er hvis jeg har brug for luft eller hvis jeg ikke kan nå andet) så laver jeg ofte denne øvelse – hop på bænk/trappe/sten/hvad der nu er.

Start på underlaget med en hoftebredde mellem fødderne, bøj ned i knæene og hop op på bænken. Sørg for at begge dine fødder står helt inde på bænken og at knæene ikke er overstrakte – men har en naturlig bøj. Hop ned fra bænken og gentag – gerne med tempo. Lav den hver gang du kommer forbi en bænk eller andet der egner sig til det – hop 10 gange og løb videre. Du får pulsen godt op – den kan desuden sagtens laves på en helt almindelig gåtur eller under anden træning.

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

4 kommentarer

 • Marianne

  Hej Matilde,
  jeg så dit indlæg på instagram forleden omkring en læser, der havde skrevet, at vedkommende var træt af det kigge på din røv. Men det er jeg i hvertfald ikke! Du har i hvertfald hjulpet mig til at gøre min bagdel til en fordel 😉
  Jeg begyndte at følge dig fornyligt, og siden har jeg været trofast læser. Hold nu kæft hvor er du sej! Det er så fedt at følge dine træningsrutiner og vaner, og at der stadig er plads til chokolade nu og da.
  Så nu siger jeg det igen, du er mega sej! Og en kæmpe inspiration for mig.
  Tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hrj Matilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hej Matilde
  Er det ikke meget vigtigt når man squatter, at ens knæ ikke kommer ud over tåspidserne da det kan føre til belastning af knæene?

  Vh Olivia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Prøv at tænk på hvordan dine ben ser ud når du f.eks. går op af en trappe – der kommer knæene langt udover tæerne. Jeg squatter uden problemer sådan, men hvis man har problemer med knæ eller andet skal man selvfølgelig tænke over det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly træningstøj