Skal du have hjælp til at komme op på hesten igen?

Color Run // Odense

IMG_7338 IMG_7339

 

Jeg løb tidligere i år Color Run i København, hvilket var en helt forrygende oplevelse! Det var skide skægt, der var en voldsom god stemning og det var bestemt de gladeste og sjoveste 5 km i min løbekarriere (karriere er så meget sagt, jeg er faktisk ikke særlig glad for at løbe) – men Color Run gad og gider jeg godt løbe! Læs om min oplevelse her.

Nu har jeg været så heldig at udlodde 2 billetter til Color Run i Odense som løber af stablen d.7 september (altså nu på søndag!). Udover 2 billetter til løbet får du og én ledsager:

2 x løbekit (som skal hentes inden løbet søndag) samt en stor Nivea pakke med blandt andet deodorant, shower gel og den gode, gamle og klassiske Nivea creme (som minder min om min mormor og barndom).

For at deltage skal du skrive hvem du vil tage med til Zulu Color Run, hvis der er dig der vinder. Jeg finder en vinder allerede onsdag formiddag – så skynd dig ;)

Indlægget er sponsoreret.

 

 

25 kommentarer

 • Line

  De 2 billetter ville jeg gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Sofie

  Jeg vil helt klart tage min far med, efter at mine forældre blev skilt ser jeg ham ikke rigtig mere. Førhen løb vi meget sammen og vil være virklig glad hvis vi kunne dele den oplevelse sammen.
  Hilsen sara 14. :):):):)::)):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg helt klart tage min veninde Akila med! Helt genial, anderledes og sund måde at være sammen med en veninde på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil tage min kusine med, da vi vil kunne få en forrygende dag og jeg ved, at hun gerne vil deltage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie n

  Åårh jeg vil tage min skønne kæreste med. Min kæreste har været igennem længerevarende psykisk sygdom, så vi trænger i den grad til lidt fest og farver nu, hvor der er lys forenden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg vil tage min dejlige løbe-makker og veninde, Ida med. 🙂 vi har kun kendt hinanden i et halvt år, men hun formår altid at få mig i dejligt humør, og det er på trods af at hun altid lige løber lidt hurtigere end hvad jeg syntes godt er. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Maia

  Efter en lang pause pga. graviditet og barsel kunne det da være en virkelig god anledning til at komme igang igen – og det er jo mere en fest (hvilket der heller ikke har været meget af på det sidste). Jeg vil tage min veninde Signe med, da hun lige som jeg også har holdt pause, så passer tempoet ligesom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste og jeg har lige været 4 dage i Brúgge…(= masser af fyldte chokolader!!!) Så det vil være en fin mulighed for at forbrænde lidt af det 😉 Og få afprøvet mine sprit-nye løbesko! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Dybdahl

  Jeg vil tage min søde veninde med, som jeg ikke har set i LAAANG tid, da hun netop er vendt hjem fra udenlandspraktik. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B.

  Jeg vil tage min søster med <3 fordi jeg ved, hun gerne vil og fordi det klart er hende, jeg har lyst til at dele den sjove og farverige oplevelse med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Helt klart min seje løber-søster, som har inspireret mig til løb. Derfor kunne det være mega fedt at dele denne oplevelse med hende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg vil tage min efterskoleveninde under armen og styrte afsted alle 5 kilometer, mens resten af skolen hepper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine G

  Ej, en dejlig ting man kan vinde! Jeg ville tage min efterskoleveninde Maria med. Det er længe siden at vi sidst har ses, og jeg ved at hun vil blive utrolig glad for det <3 Hun er selv tit så betænksom, så det ville være den perfekte gave at give igen. Og desuden håber jeg også at hun vil lærer at motion nogle gange også kan være sjov og ballade og ikke kun distance og kalorier 🙂

  Kærlig hilsen Kat. G.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min egen jernmand, så han kan prøve andet end maraton.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  pudser glorien – jeg kan ikke . jeg skal samle ind for red barnet 🙂 måske jeg skulle vinde billetterne og løbe rundt eftr bidrag. hmm that could be an idea 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  100% min søster! Hun er min bedste veninde og har fået mine øjne op for løb. Hun er en kæmpe inspiration og gør det så godt, hun er kanon til at presse mig. På vores sidste løbetur fik hun mig presset helt derud hvor jeg brød ud i gråd og skreg efter hende “JEG KAN FUCKING IKKE MERE, kan smage mine lunger” lige foran McDonalds fyldt med vores bys unge mennesker. Ku være så fedt at give hende en god løbeoplevelse med mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Nielsen

  Jeg ville helt sikkert tage min veninde Sofie i hånden – for hun har en ide om at løb er kedeligt – og hvis der er ét løb på jorden som kan overbevise hende om det modsatte, så er det Zulu Colorrun!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Hvis jeg var så heldig at vinde, så ville jeg tage min søde kæreste med, da vi de næste halve år ikke har meget tid sammen pga. Arbejde og uddannelse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Jordt

  Jeg ville tage min skønne veninde Nanna med, da hun har hjulpet mig igennem en meget svær tid med en knækket psyke! Hun trænger til at se mig smile i noget farvet pulver! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Frøsig

  Yay, en sej konkurrence! Jeg ville helt klart tage min søster med. Vi skal begge løbe halv marathon i Odense om 2 uger, så det kunne være dejligt med et sjovt løb, hvor alting ikke handler om præstation til en forandring! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Lind

  Uhh! Jeg ville tage Cecilie grave med 🙂 ihh, jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Storm

  Har en veninde, den dejligste af slagsen og hun hedder Kristine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil tage min søde kæreste med – han er netop begyndt at løbe og trænger vist til inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Micheel

  Min søde og altid tålmodige mand <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nataschachr

  Jeg vil tage min veninde med – som jeg ved er frisk på en sjov løbetur

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du have hjælp til at komme op på hesten igen?