Når huden opfører sig som en teenager..

ME ME ME

mememe

 

Jeg får lige for tiden en del mails med spørgsmål om min privatperson. Det er dejligt at I gerne vil vide mere om mig der sidder bag skærmen og blogger ud til jer – og jeg elsker at I gider læse med! 

Jeg har valgt at svare på nogle af de spørgsmål, som går mest igen:

“Hvordan kan du træne midt på dagen, har du ikke et arbejde?” Jo jeg har et arbejde – et fuldtidsarbejde endda. Jeg er uddannet pædagog og arbejder på en skole i Holte. Jeg er så heldig at have et ret lækkert skema, hvor jeg ofte først skal møde ved 10-11 tiden. Derfor træner jeg oftest om morgenen, så er det klaret :)

“Hvordan har din kæreste det med at du bruger så meget tid på de sociale medier og lægger billeder ud af ham?” Min kæreste er ret large med mit forhold til sociale medier – og ærlig talt så bruger jeg ikke vanvittig lang tid på dagligt. Jeg er hurtig til at lægge billeder op og min kæreste og jeg holder ofte “mediefrie” aftner, hvor vi ser film, går ture, laver mad og spiser sammen. Jeg kunne aldrig finde på at lægge et billede ud af min kæreste, uden at spørge ham først. Han synes det er sjovt når jeg gør det og følge med i, hvad I skriver til billedet ;)

“Hvordan kan det være at folk bruger tid på at skrive og svine din røv og lår til? Hvordan påvirker det dig?” Det er (indsæt grimt bandeord her) irriterende og provokerende når nogle (ikke mange heldigvis) vælger at bruge tid på, at skrive noget grimt til og om mig. Jeg bliver faktisk ked af det. Den sidste oplevelse jeg havde, græd jeg over. Det var på mit arbejde og en skrev at mine lår var kæmpe og at det så underligt ud. Der måtte jeg lige gå en tur på toilettet og græde lidt. Og faktisk græd jeg mest over, at jeg lod mig påvirke af det. Efter en hurtig peptalk med min søde veninde (som jeg også er så heldig at arbejde sammen med) fik jeg rystet det af mig og lagde det væk. Men det gjorde ondt. Særligt fordi jeg havde nogle nye stramme bukser på, som virkelig fremhæver mine lår og bagdel. Jeg aner ikke hvad der får folk til at skrive sådan til mig – men sådan er det altså når man, som jeg, lægger sit liv (noget af det) på nettet. Det følger bare med. Det kan man mene om hvad man vil, men sådan er det altså bare. Jo flere der læser med herinde, så flere ondskabsfulde mails får jeg. Jeg prøver at vende det til at folk på en eller anden måde må være truede af mig, misundelige. Når jeg formår at få det vendt, så griner jeg bare af det og tænker ikke mere over det. Men nogle dage rammer det bare.

“Skal i ikke have nogle børn? I har da været kæreste i lang tid?” JO! Både min kæreste og jeg er meget glade for børn og vi vil begge gerne have mindst 3 af slagsen. Men vi har ikke travlt :)

“Hvor får du inspiration til din træning?” Instagram! Hvis du mangler inspiration så gå ind og se hvilke profiler jeg følger – der er virkelig mange dygtige mennesker som laver utrolig mange fede øvelser. Udover instagram og andre sociale medier så får jeg inspiration af ham her og (engang imellem) finder jeg inspiration hos mig selv :P

Bliv endelig ved med at spørge og skrive mig mails (også de ondskabsfulde) – det er det der driver mig! Matilde@helsematilde.dk

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

3 kommentarer

 • Der er nogle smålige og bitre mennesker derude, som ville ønske, at de kunne få den energi og det drive, som du har. Derudover er du pisse lækker. Bum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår simpelthen ikke ideen med at svine andre folk til, om det så er i den virkelige verden eller på nettet. Det kommer der jo aldrig noget godt ud af. Konstruktiv kritik er en helt anden snak (men det giver man jo ikke andre folks kroppe, right?)
  Når det er sagt, så synes jeg dæleme, du er flot! Og jeg vil gerne have samme numse som dig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line BS

  Hej fra en der har fulgt dig og din blog i et stykke tid nu efterhånden 🙂 Ville bare lige sende god energi og kærlighed i din (og din røvs) retning! Jeg er vild med din blog, især fordi du fremstår så menneskelig, som du gør – jeg føler mig i øjenhøjde med dig, og dét har jeg svært ved at føle ved andre blogs – man føler sig “hjemme” og velkommen på din blog. OG husk på, hvad TopGunn siger: Man kan ikke stole på en pige med en lille røv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når huden opfører sig som en teenager..