ME ME ME

Storytel – en ny måde at træne på

storytell

 

Jeg er startet på noget nyt – jeg lytter til lydbøger mens jeg træner. Jeg elsker at læse, men har sjældent tid, derfor er lydbøger helt perfekt for mig! Jeg plejer jo at træne til musik, hvilket jeg også stadig gør engang imellem, men lydbøger er the shit for mig lige pt. Jeg er vokset op med lydbøger og det hørte min bror og jeg altid når vi skulle køre længere ture og inden vi skulle sove. Jeg lytter pt. til “Løbende Tjener” som jeg virkelig kan anbefale, den er nervepirrende og jeg tog mig selv i at låse døren ved højlys dag. Jeg lytter mens jeg træner, gør rent, slapper af, laver mad, lægger tøj sammen og når jeg er i bad. Jeg skulle lige vende mig til at få bøger læst højt igen, det er nogle år siden nogle sidst har læst højt for mig, men efter nogle minutter var jeg helt grebet og dannede mine egne billeder inden i hovedet – lige præcis dét som jeg synes er det bedste ved at læse og få læst højt.

Udover “Løbende Tjener” har jeg også downloadet “Fifty Shades” og “Skrig under vand” – men er du hverken til krimier eller erotik (come on, hvem er IKKE til erotik?!) så er der også biografier, thillere, faktabøger og noveller. Når du først har hentet bøgerne ned fra app’en kan du høre dem selvom du ikke har internet, det er altså smart!

Du kan læse mere om Storytel her.

PicMonkey Collage

Indlægget er sponsoreret.

1 kommentar

  • Each of those sound notifications is accompanied by a flashing LED being an additional, visual
    notification. Press the button of “Set +” or “Set-” on the timepiece to set the time
    for the alarm minute. We want the crooks to be responsible because of their actions,
    and figure out how to obey our rules.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ME ME ME