❤ LØB

Vidste du at Helly Hansen også laver træningstøj?

Dét vidste jeg ikke! Jeg har altid associeret Helly Hansen med regntøj og skiundertøj. Det er flotte designs og tøjet holder i mange år – jeg har f.eks. skiundertøj af samme mærke som er mere end 8 år gammel, og det kan ikke ses. Så da jeg fik nys om at Helly Hansen også laver træningstøj (hvilket faktisk er ret stort i udlandet) blev jeg glad og kunne da også lige føje nogle ekstra ønsker på min voksende ønskeseddel – jeg fylder snart år.

Jeg er ikke så god til farverige mønstre og pangfarver og der rammer Helly Hansen plet – Tippet er hermed givet videre  ;) Kan I lide det?

3 kommentarer

 • Heidi

  uhh nice – skal da undersøges . jeg anede det ikke. har heller ikke set det nogle steder i butikker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså.. Nu har jeg sagt det. Det er din skyld hvis hele min næste SU går til nyt træningstøj 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det vidste jeg godt og har altid været vild med det. De laver også nogle ret lækre trail løbesko. Noget af mit bedste løbetøj er fra Helly Hansen. Men du har ret – alle danskere tror, det er regntøj og skiundertøj

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

❤ LØB