Jeg skal løbe i weekenden

Auf wiedersehen forkølelse – so long.

image1

 

Vintersæsonen er over os. Christ. Sommeren gik så hurtigt, gjorde den ikk’? Jeg trives bare bedst i varme. Selvom uldstrømper, tæppe, sofa, film og varm kakao også er helt ok. Det værste ved vinteren (udover når det bliver mørk klokken 4 om eftermiddagen) er klart forkølelsen. Jeg magter den ikke! Det er ikke tit at jeg bliver forkølet – men da jeg til dagligt befinder mig blandt 500 børn er det svært (umuligt) at undgå. Børn er ret klamme på dét punkt. Nyser ud i hele lokalet, tørrer snot af i hænderne. Og de vasker jo nærmest ikke hænder. Børn er dumme og grimme.

I år prøver jeg derfor noget nyt: Echinaforce (som jeg på ingen måde kan udtale korrekt!). Det er et klassisk naturlægemiddel og er lavet på udtræk af blomsten Rød Solhat som har en positiv indvirkning på immunforsvaret. Undersøgelser viser at echinaforce indholder stoffer, der danner aktive immunfaktorer i blodet og hjælper med at bekæmpe forkølelser, så generne formindskes og sygdomsperioden forkortes.

Rygtet siger at hvis man sprayer det direkte ned i svælget hver morgen, så er der stor chance for at undgå at blive forkølet. Det skulle ligge en forsegling så virus og bakterier ikke har en chance for at angribe immunforsvaret. Så det tester jeg lige nu. Opdatering følger..

Du kan finde sprayen her.

3 kommentarer

 • bente

  C-vitamin min ven:)i store doser á 1000 mg depot 5-6 gange om dagen med nogle timers adskillelse;)god bedring:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik det engang som dråber, da jeg hele tiden var småsyg og det havde en supergod effekt.

  -Christina
  http://www.ChristinaN.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Både sprayen og dråbene har dræbt virkelig mange upcoming forkølelser i min familie 😀 Der gik nogle år inden jeg troede på det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal løbe i weekenden