Jeg løb for hjertet i lørdags i samarbejde med MegaRed

#DelLivet

Han er flot ham Mikkel ikk’? Og han er satme ambitiøs og målrettet. Det er nu rart at høre at selv han kan miste motivationen og at han kan have dårlige træningsdage. Dét kender vi vist alle.

Jeg havde en i lørdags. På min fødselsdag ovenikøbet. Jeg GAD bare ikke – jeg ville langt hellere igang med dagen (og gaverne). Jeg fik løbeskoene på og løb lidt derudaf. Tiden gik skide langsomt og hvert skridt kedeligt. Jeg fik løbet en halvhjertet tur – men jeg fik det gjort. For sådan er det bare nogle gange! Som min far siger: Du ved ikke hvad der godt, hvis du ikke oplever det dårlige. Altså ville jeg aldrig have en god træning hvis jeg ikke havde en dårlig i ny og næ. Dem skal man bare igennem.

#DelLivet med os andre 🙂

Sponsoreret indlæg

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg løb for hjertet i lørdags i samarbejde med MegaRed