Auf wiedersehen forkølelse - so long.

Energi Snack // Hvis du er gået kold

energisnack

 

Der er bare de dage hvor energiniveauet er lavt. Sådan har jeg det ofte først på ugen. Mandag og tirsdag er lange og det er som om jeg lige skal i gang. De dage kan jeg godt komme til at drikke lidt for meget kaffe, spise lidt for meget. Fordi jeg er så træt. Derfor fandt jeg på at have lidt lækkerier med på arbejdet og i min bil – som kan give mig energi hurtigt men som er sundt og af god kvalitet.

Jeg har lavet kugler af disse (som blandt andet består af havre) og dyppet dem i god, mørk chokolade og drysset frysetørret hindbær på. En time i køleskabet og så er de klar. Jeg har 3-4 stykker med i en lille boks, så har jeg altid lidt lækkert når (lækker)sulten eller når energiniveauet er lavt.

Hvad spiser du når dit energiniveau falder?

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

2 kommentarer

  • Mille

    Må jeg få en opskrift? 🙂 De ser mega gode ud! Og når jeg går kold, så spiser jeg normalt en banan eller en rawbar 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Auf wiedersehen forkølelse - so long.