Nu som kvabset

Fordi det er vigtigt at se lækker ud mens man træner (i hvert fald i starten)

collagenelly

Rød Sports bh her (214 kroner) – Blå Sports bh her (214 kroner)

Dyreprint Sports bh her (45 kroner)

Top her (214 kroner) – Burn top her (44 kroner) – Nike top (run, 104 kroner) her

 

Jeg har mere sportstøj end almindeligt hverdagstøj. Jeg har et helt skab til alt mit træningstøj og når jeg snart flytter i lejlighed skal jeg have en kommode så jeg kan erhverve mig endnu mere af slagsen. Håber ikke at min kæreste læser dette indlæg..

Jeg kan kigge på sportstøj i flere timer og denne gang faldt jeg over nelly.com som har virkelig meget lækkert på tilbud lige nu – og det er virkelig billigt! Der er også helt almindeligt tøj på udsalg! Find det her.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu som kvabset