Hun kan fandeme lave træningsvenligt musik

#fuckglansbilledet

foto (4)

Jeg lagde billedet ovenover på instagram igår aftes. Billedet tog jeg kort tid efter en ordentlig tudetur. Sådan en af dem der heldigvis er sjældne. En af dem som jeg skal igennem fra tid til anden. Turene bliver kortere og kortere og der bliver længere og længere imellem dem. Jeg tog billedet lige efter min kæreste havde krammet mig i lang tid. Det er det eneste der hjælper: kærlighed og omsorg. Jeg tog det fordi jeg gerne ville lægge det på de sociale medier, men jeg tøvede i en times tid. Jeg skulle lige tænke det igennem – for jeg ville ikke lægge det op for at få medfølende kommentarer – selvom jeg sætter stor pris på dem. Virkelig.

Jeg ville lægge det op med det formål at gøre mit til at ændre og rykke lidt ved det perfekte vi hele tiden får kastet i hovedet via de sociale medier. Jeg gør det selv – lægger de flotteste billeder og sejeste videoer op. Er der en video hvor jeg gør noget forkert eller min trøje sidder dumt, så tager jeg dem om. Jeg tager ikke et billede hvis jeg har en stor bums på kinden – hvis jeg gør vender jeg den anden kind til, om man så må sige. Jeg er dermed selv med til at opretholde fantasien om det perfekte. Og dét skal være slut. Dermed ikke sagt at jeg vil stoppe med at lægge billeder op af mig selv på mine bedste dage – men jeg vil også lægge de mindre flatterende billeder op og de billeder hvor jeg ikke er glad og ser stærk ud.

For mit liv er ikke perfekt og jeg er ikke glad hele tiden. Jeg er bevidst omkring at jeg har mange der kigger med på min instagram og her på bloggen og jeg synes også jeg har et ansvar. I takt med at jeg får flere følgere og flere læsere bliver ansvaret større. Og jeg valgte derfor at lægge et billede op igår hvor jeg havde ulykkelige øjne, tårer og mascara på kinderne. For det er også en del af mit liv – og alle andres. De sociale medier skal ikke kun vise mit liv når det går godt – det skal også vise de dele af mit liv hvor jeg er ked af det og jeg vil også vise mine kampe ❤ 

2 kommentarer

  • Stor respekt for dine ærlige og personlige indlæg!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis. Vi indeholder alle palettens farver. Både de mørke og de lyse. Samfundet er i dag skruet sådan sammen, at de fleste higer efter lykken. Og fremviser os selv i det bedste lys. Men i min optik er det lige præcis det der gør, at flere og flere ender på antidepressiv. For vi for os simpelthen ikke os selv lov til at have dårlige dage. Oftes undertrykkes de og skjules. Så ja… Vi skal have fokus på, at vi alle indeholder det hele. Hurra for det.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hun kan fandeme lave træningsvenligt musik