Gå bananas i Fakta

Headstand – how 2

headstand

 

Jeg har en sød bekendt som virkelig rocker det med kropshævninger. Vi kalder ham He Man ;) Han er spækket med muskler og han løfter ikke engang særlig mange tunge ting – kun sin egen krop. Dét er sejt og jeg synes virkelig du skal tjekke ham ud her.

Da jeg så at Philip kunne lave en mega flot headstand fik jeg selv blod på tanden – for det ville jeg også gerne kunne mestre. Og det gjorde jeg – i første forsøg og det tog omkring 1,5 minut. Og det siger jeg ikke for at blære mig, jeg mener bare at så kan du også lære det!

Jeg brugte et håndklæde til mit hoved og gjorde det i min have – der faldt jeg lidt blødere end på stuegulvet.. Forestil dig at du skal stå som et kamerastativ – altså med 3 ben. Dit hoved er det første ben, dine hænder de to næste. Start med at sætte dine hænder bredt, lidt bredere end skulderbredde. Sæt dit hoved i underlaget, hold nakken stabil og før langsomt benene op i luften. Du skal ikke skubbe dem op med kraft, for så vælter du bagover (trust me!). Løft dem langsomt op, spænd godt op i maven, sug navlen ind til rygsøjlen. Tricket er at dine ben skal være tæt på dine arme når du starter, det virkede i hvert fald for mig. Hvis du synes det er angstprovokerende så få en til at hjælpe dig med at få benene op og hold dem så selv, find balancen. Stå så længe du kan og sænk så benene ned igen, én fod af gangen.

Lykkedes det?

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

 

4 kommentarer

 • Malene

  Hej Matilde

  Jeg vil bare lige sige at jeg så dig i Tema lørdag igår og det var super godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Malene, mange tak skal du have 🙂 Det var sødt af dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Mathilde
  Du havde et indlæg om Biooil og dens virkning på ar i april. Har du en opfølgning på det?
  Jeg fik et kæmpe ar på knæet og prøver at huske at putte bio-oil på hver dag, men det smutter tit.
  Så jeg har bruf for lidt motivation…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Matilde.

  Jeg har aldrig rigtig fulgt med på din blog, men så dig i DR dokumentaren om sundhed – og netop nu, læste jeg i et af dine indlæg at nogle havde skrevet til dig at dine lår så mærkelige ud, og var kæmpe. Jeg vil bare lige sige at jeg synes altså dine lår ser fabelagtige ud. Du har altså en rigtig flot krop, som ser trænet ud, men samtidigt naturlige former. Det er top nice. Jeg elsker at du har sådan et forhold til sundhed hvor du nyder sundheden, men også kan spise en is eller noget chokolade engang imellem! feeeedt fedt fedt!
  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå bananas i Fakta