Du kan ikke undvære et sundt hjerte

Hvad har jeg nu rodet mig ud i..

trx bootcamp

Jeg er ret vild med at udfordre mig selv – gerne dagligt. Det kan være en ny opskrift, en ny træningsøvelse, en tungere vægt end jeg plejer, optræde på TV eller tilmelde mig en TRX bootcamp. Sidstnævnte er min næste udfordring. Jeg elsker at træne med TRX, men som det er nu bruger jeg kun TRX som supplement til min træning. Jeg er især vild med TRX fordi det virkelig sætter balance og core på arbejde – 2 ting jeg ynder at arbejde med og på.

Jeg skal deltage i bootcamp i aften – campen hedder Military Fitness Bootcamp og strækker sig over 16 træninger. Det er de samme 2 trænere som går igen og jeg glæder mig meget til at se hvad de er for nogle. Satser på at de ikke er sådan nogle eks-militær trænere med en attitude. Du kender dem. 

De lover at man som deltager på bootcampen vil opleve: vægttab (det er jeg dog ikke interesseret i), en stærkere krop (yes please, jo stærkere jo bedre), bedre balance, motorik, koordination, kropholdning, et bedre kendskab til TRX (fedt!), inspiration til træning og sammenhold med de andre holddeltagere.

Det hele foregår hos TRX CPH som ligger på Vesterbrogade 69 D 3. sal, 1620 København V. Du kan (udover bootcamp) også deltage i almindelige timer.

Jeg glæder mig til at lære TRX’en bedre at kende og jeg vil helt sikkert vise jer en masse nye øvelser – hvis I vil se?

 

1 kommentar

  • TRX er genialt. Jeg synes, at det er rigtig fedt, at det dukker op flere og flere steder som fx i Fitness World og i egentlige TRX centre rundt om i landet. Super fedt at man kan blive ved med at udfordre sig selv uanset niveau.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du kan ikke undvære et sundt hjerte