Jeg kan (næsten) ikke leve uden

Sundt fedt

foto (6)

Denne olie har reddet min selvtillid. Seriøst. Jeg har nu taget den i omkring 1 år og jeg har ikke i sinde at stoppe. Den gør min hud så lækker! Jeg er overbevist om at det er olien (jeg bruger denne variant) som har gjort min hud fri for urenheder. Men det er ikke kun huden i mit ansigt der nyder godt af olien – hele min krop er mere vital og gennemfugtet efter jeg har integreret olien i min daglige morgenrutine. Den hjælper mig også til at restituere bedre og hurtigere – og dét er noget jeg sætter overordentlig stor pris på!

Der findes 3 varianter af MK olien: Kvindeolien, Familieolien og til mænd.

Hud, hår og negle har brug for både enkelt og flerumættede fedtsyrer og antioxidanter. Du finder enkeltmættede fedtsyrer i olivenolie, mandler, avokado. Flerumættede fedtsyrer findes i fisk, æg, nødder og kylling. Et shot olie hver dag gør din hud fugtmættet og er virkelig et hudkærligt middel! 

Hvorfor tager jeg olieshots?

Fordi jeg er travl og der er nogle dage, hvor jeg simpelthen ikke får nok fedt igennem min kost. Jeg har derfor valgt olie som et supplement, så er jeg sikker på at få smurt min krop godt indefra. Så skal jeg ikke tænke helt så meget over, om jeg får nok igennem min kost alene.

Alle ingredienserne er økologiske og er af høj kvalitet. Det er også noget der varmer mit helse-hjerte. Jeg drikker olien sammen med aroniajuicen, som du kan købe her. Juicen er fuld af antioxidanter og det smager rigtig godt – så er det nemmere at få olien til at glide ned.

Du kan læse mere om olien her og her.

Lige nu kan du få olien sendt hjem til dig – helt uden at betale porto! Det eneste du skal gøre er at skrive “helsematilde” i feltet som vist nedenfor. Tilbuddet gælder fra i dag til og med fredag d.10 oktober klokken 24.00! Og det gælder ALLE varer på netshoppen!

mk olie

 

11 kommentarer

 • Sol

  Hej søde Mathilde 🙂 Jeg kan åbenbart ikke få lov til at bruge mit MasterCard til betalingen. Det virker da lidt underligt? Jeg får besked om, at forretningen ikke modtager mit kort. Men det ser også ud til, at den hopper “valg af betalingsmetode” over og sætter den direkte på brug af Dankort? Hilfe! Bedste hilsner herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Eleonora

   Jeg får desværre også en fejl. Jeg får slet ikke lov til at komme til betalingssiden 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Har opstartet en sundhedsblog, I er velkomne til at følge med 🙂
  http://survivalofthefittest.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hvorfor bruger du familieolien og ikke kvindeolien, Mathilde? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Så er der bestilt mega lækker olie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Hej Matilde,
  Hvor meget drikker du af olien og juicen?
  – Kh. Dea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Skovbrynet 34

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Matilde. Jeg er mest interesseret i olien mht. min hud pga. urenheder. Tænker bare om, man ikke kan komme til at få for meget fedt så, når jeg både tager fiskeolie, spiser avokado, nødder, peanubutter hver dag :-)??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Nej det tror jeg ikke. Jeg tror at der er mange af os der er fedtforskrækkede. Jeg spiser både fiskeolie, 70 gram nødder, ½-1 avokado og MK olien hver dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tak for info. Jeg vil også igang da jeg desværre heller ikke får nok gennem kosten. Hvorfor tager du familieolien og ikke kvindeolien?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan (næsten) ikke leve uden